Με αφορμή την αποχώρηση της Εύας Αντωνοπούλου από τον ΣΚΑΪ και τον αποχαιρετισμό της on air στους συνεργάτες της, η Δανάη Μπάρκα σκέφτηκε τον εαυτό της σε αντίστοιχη θέση και μοιράστηκε με το κοινό το τι θα έκανε σε αυτή την περίπτωση.
Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» σχολίασε την ψυχραιμία της δημοσιογράφου μετά από τόσα χρόνια καριέρας που αφήνει πίσω και εξήγησε πως η ίδια στη θέση της δεν θα μπορούσε να το διαχειριστεί έτσι.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct16f6bnnsr5)
«Μου φάνηκε πάρα πολύ ψύχραιμη η υπέροχη Εύα Αντωνοπούλου. Αν μου έλεγαν εμένα μετά από 3 χρόνια να σταματήσω την εκπομπή, πιστεύω ότι θα κολυμπούσα ένα 3ήμερο στο δάκρυ μου. Δεν θα το λυπηθώ», είπε χαρακτηριστικά.
«Πες ότι είσαι έτοιμη να αποχωριστείς ένα κανάλι. Τους ανθρώπους; Φαντάσουν να μου πουν εμένα "δεν θα ξαναδείς τον Νίκο και τον Δημήτρη". Θα πλαντάξω. Ξέρετε όλοι πως το έχω εύκολο το κλάμα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.