«Κουμπάρα σε γάμο ομοφυλόφιλων». Αυτό ήταν το κόνσεπτ της Χριστιάννας στο σημερινό «My Style Rocks» με την επιλογή της να εκνευρίζει τον Στέλιο Κουδουνάρη.
Ο κριτής έκανε λόγο για άγνοια της παίκτριας σε βασικές γνώσεις για το θέμα και ενοχλημένος, της είπε, μεταξύ άλλων πως «αυτά είναι σοβαρά θέματα και οφείλετε να τα μελετάτε».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs7mpg5zv84x)
Πιο αναλυτικά, της είπε: «Συζητάμε και κάνουμε πλάκα με ένα θέμα πολύ σοβαρό. Αν φέρνεις έναν γάμο ομόφυλων ζευγαριών οφείλεις να ξέρεις αν επιτρέπεται ή δεν επιτρέπεται. Ο γάμος είναι κάτι το ιερό είτε το ζευγάρι είναι ετεροφυλόφιλο ή ομόφυλο. Δεν επιτρέπονται στην Ελλάδα, επιτρέπεται το σύμφωνο συμβίωσης».
«Τέτοια υποθετικά κόνσεπτ καλό είναι τα μελετάτε, να μην περνάμε λάθος μηνύματα στον κόσμο και να γίνεται παραπληροφόρηση. Είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα, γενιές ολόκληρες έχουν δώσει αγώνες για τα δικαιώματα αυτά. Δεν μπορούμε να αφήνουμε ανακρίβειες σε μία τηλεοπτική εκπομπή που τη βλέπει τόσος κόσμος» πρόσθεσε τέλος.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.