ΣτοMy Style Rocks η στιγμή της βαθμολογίας είναι η πιο δύσκολη για τις παίκτριες του διαγωνισμού.
Μάλιστα, μερικές έχουν αρχίσει να φοβούνται περισσότερο η μία την άλλη, παρά τους κριτές. Μία από αυτές είναι και ηΝικόλ Δεσποτοπούλου.
Όταν έφτασε η σειρά της να ακούσει τα σχόλια από τις συμπαίκτριές της, αποκάλυψε στην Κατερίνα Καραβάτου πως νιώθει πολύ άγχος μπροστά τους.
«Έχω φοβηθεί εδώ μέσα... Όχι με εσένα Κατερίνα, με τα κορίτσια», δήλωσε η παίκτρια του διαγωνισμού. Το μόνο 2άρι, το κέρδισε από τη Βασιλική, με τις υπόλοιπες κοπέλες να της βάζουν μεγαλύτερες βαθμολογίες. «Με χαλάνε τα δύο από πάνω. Θα ήθελα ή το τζάκετ ή το παλτό από πάνω. Έχεις πολύ όγκο», της είπε η Βασιλική.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqj9o2o9lz2x)
Ακούγοντας το σχόλιό της, η Νικόλ είπε στην Κατερίνα Καραβάτου: «Και το βρακί μου ανάποδα θα βάλω στο τέλος εδώ μέσα. Το κάνω γενικά για να μη με ματιάσουν», δήλωσε, με την παρουσιάστρια να τη ρωτάει αν το φορούσε ανάποδα και εκείνη τη στιμή.
«Όχι, όχι, τώρα κανονικά το έχω», δήλωσε η Νικόλ, γελώντας.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.