Η πρώην πλέον παίκτρια του Survivor All Star μίλησε για πρώτη φορά αναφορικά με τα όσα συνέβησαν με τον Κύπριο παίκτη, λίγες μέρες αφότου ο Μπο επιβεβαίωσε ότι είναι σε σχέση μαζί της.
Η Καρολίνα Ζακλιν Καλύβα παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη που δίνουν όσοι αποχωρούν από το παιχνίδι στην εκπομπή «Πρωινό μας».
Σε απόσπασμα που αναρτήθηκε στα social media ΣΚΑΪ, η αθλήτρια ακούγεται να λέει:
«Είναι κάποια πράγματα τα οποία σου έρχονται απρόσμενα, κάτι που δεν το περιμένεις, κάτι το οποίο έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη και με τον Μάριο. Τώρα δεν μπορώ να αναφέρω παραπάνω, απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές δείκτες επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω».
Η συνέντευξη θα προβληθεί την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στο «Πρωινό μας».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.