Άγγελος Μπράτης: Η μητέρα του, του μαθαίνει τους στίχους του τραγουδιού για το J2US - Δείτε βίντεο
Ο σχεδιαστής και η μητέρα του βρίσκονται στο ατελιέ και συνδυάζουν την πρόβα με τη δουλειά - Δείτε την ανάρτησή του στα social media
Μπορεί ο Άγγελος Μπράτης να προετοιμάζεται για τα live shows του μουσικού διαγωνισμού, J2US, όπου και συμμετέχει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν περνά ώρες στο ατελιέ του.
Ο σχεδιαστής προσπαθεί να συνδυάσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με τις πρόβες, στις οποίες μάλιστα έχει και βοηθό τη μητέρα του.
Μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο TikTok, ο Άγγελος Μπράτης και η μητέρα του, Έλλη, συνδυάζουν δουλειά και πρόβες. Οι δυο τους βρίσκονται στο ατελιέ του σχεδιαστή μόδας στο Κολωνάκι και ενώ εκείνος εργάζεται πάνω στα υφάσματα, η κυρία Έλλη του διαβάζει τους στίχους από το τραγούδι που θα πει στο επόμενο live του J2US.
Στην περιγραφή του βίντεο γράφει ο Άγγελος Μπράτης: «Όταν η μαμά, μου μαθαίνει τους στίχους του Σαββάτου». Το βίντεο απέσπασε αμέσως δεκάδες σχόλια και τα περισσότερα απευθύνονταν στη μητέρα του, χαρακτηρίζοντάς τη, μεταξύ άλλων, «γλυκιά» και «θεά Ελληνίδα μάνα».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.