Ο Γιώργος Καράβας μετά από ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η οποία θα συνοδεύεται από τον ρόλο του κριτή στο GNTM5.
Ωστόσο, μέχρι το ριάλιτι μόδας να βγει στον τηλεοπτικό αέρα ο ίδιος συνεχίζει να απολαμβάνει τις λίγες ημέρες που απομένουν για να λήξει το φετινό καλοκαίρι, μαζί με την σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού, και τα παιδιά τους.
Ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Instagram και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά του, δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία απαθανατίστηκε να δίνει ένα τρυφερό φιλί στην αγαπημένη του.
Το στιγμιότυπο συνοδεύτηκε από μια γλυκιά αφιέρωση: «Σε αγαπώ κορίτσι μου» έγραψε.
Ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ του νέου κύκλου του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας, το οποίο φέτος πρόκειται να είναι ριζικά ανανεωμένο.
To τρέιλερ δίνει μια δυνατή γεύση από όσα θα απολαύσουμε μαζί με τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου, τον Γιώργο Καράβα, τη guest κριτή στις audition Σοφία Χατζηπαντελή, τη hostess Έλενα Γαλύφα, τη model instructor Mary Vitinaros , τον νέο coach Χρήστο Μπίρμπα και φυσικά τα κορίτσια από 18 έως 88 ετών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.