Νίκος Κουρής: «Μιλάω για τον διαβήτη, γιατί δίνω δύναμη σε κάποιους ανθρώπους»
Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι για να πάρει τον ρόλο του Ζάχου στις Άγριες Μέλισσες πέρασε κανονικά από κάστινγκ
Ο Νίκος Κουρήςπαραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» όπου μίλησε για το τηλεπαιχνίδι «Δες και βρες», τις Άγριες Μέλισσες, αλλά και τον διαβήτη.
«Δεν είμαστε ακόμα σίγουροι αν θα συνεχιστεί του χρόνου το “Δες και βρες”. Το παιχνίδι με έχει χαλαρώσει πολύ, η χαρά που παίρνει ο κόσμος είναι βάλσαμο για μένα», είπε αρχικά ο ηθοποιός.
Στη συνέχεια μίλησε για τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες λέγοντας πως πέρασε κανονικά από κάστινγκ: «Οι Άγριες Μέλισσες είναι μια ιδανική πίστα, είμαι πάρα πολύ περήφανος. Πέρασα από κάστινγκ για τον ρόλο, έτσι πρέπει να γίνεται. Έχω φτάσει σε σημείο να επηρεαστώ από κριτικές και να μην μπορώ να κάνω τη δουλειά μου».
Μιλώντας για τον διαβήτη με τον οποίο έχει μάθει να ζει είπε: «Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος. Το κανονικό είναι να μιλάς με τη δουλειά σου, όχι με λεπτομέρειες για τη ζωή σου. Έχει νόημα να μιλάω για τον διαβήτη, γιατί δίνω δύναμη σε κάποιους ανθρώπους».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.