Η μητέρα της Μυριέλλας Κουρεντή, Εύα, πήρε θέση και απάντησε σε όλα όσα ακούγονται για την κόρη της. Η κυρία Εύα Κουρεντή ξεκαθάρισε τη σχέση της κόρης της με τον John αλλά και τους λόγους που πήρε την απόφαση να μπει στο Survivor.
«Η Μυριέλλα μπορεί να δήλωσε ότι έχει κάποια σχέση όταν μπήκε στο παιχνίδι επειδή ενδεχομένως να το έκανε γιατί είδε ένα κλίμα περίεργο και ήθελε να αποφύγει κάποια πράγματα. Με αυτό το παιδί τον John, δεν έχουν σχέση ερωτική απλώς τον αγαπάει πάρα πολύ γιατί φτιάχνουν μαζί τραγούδια που θα τα προωθήσουν όταν βγει από το παιχνίδι. Στο Survivor μπήκε για οικονομικούς λόγους γιατί από το θέατρο έπαιρνε ψίχουλα, περίπου 400 ευρώ το μήνα. Δεν μπορούσε να επιβιώσει γιατί είχε υποχρεώσεις να πληρώσει», είπε η μητέρα της Μυριέλλας Κουρεντή.
Όσο για εκείνους που την κατηγορούν ότι χρησιμοποιεί τον Γιώργο Κατσαούνη για να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή είπε: «Το αποκλείω. Το παιδί μου δεν είναι τέτοιος άνθρωπος που να χρησιμοποιήσει τον Κατσαούνη για να τραβήξει τα φώτα. Αν η Μυριέλλα ήθελε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις θα ήταν τώρα πρώτο όνομα. Είμαι σίγουρη ότι απλά κολακεύτηκε. Η κόρη μου έχει μάθει να σέβεται. Έδωσε δυο πεταχτά φιλιά στον Κατσαούνη σαν χαιρετισμό. Αμέσως της έχουν βγάλει κουδούνια. Την έχω φάει πια. Τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή τον γνώρισε στις Σέρρες που είχε πάει περιοδεία. Τα έφτιαξαν αλλά λίγο αργότερα χώρισαν», είπε η κυρία Εύα Κουρεντή στο περιοδικό «You».
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.