Βίντεο: Εννέα λόγοι για τους οποίους το μεγάλο στήθος είναι... βάσανο το καλοκαίρι

Βίντεο: Εννέα λόγοι για τους οποίους το μεγάλο στήθος είναι... βάσανο το καλοκαίρι

Η πρώην πορνοστάρ Mia Khalifa εξηγεί με τον δικό της, αυθόρμητο τρόπο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια κοπέλα με... πλούσια τα ελέη, αυτήν την δύσκολη εποχή 

Βίντεο: Εννέα λόγοι για τους οποίους το μεγάλο στήθος είναι... βάσανο το καλοκαίρι
Για τους περισσότερους ανθρώπους, το καλοκαίρι είναι μακράν η ομορφότερη εποχή του χρόνου. Και μόνο η σκέψη των μικροσκοπικών ρούχων, των χαλαρωτικών στιγμών στην παραλία και της ανεβασμένης λίμπιντο μπορεί να μας δώσει δύναμη να «αντέξουμε» τους υπόλοιπους 11 μήνες στη δουλειά, περιμένοντας με ανυπομονησία την στιγμή που θα φύγουμε για διακοπές.

Ωστόσο, ακόμα και αυτή η υπέροχη εποχή έχει τα αρνητικά της, όπως εξηγεί στο βίντεο που ανέβασε στο ΥouTube η διάσημη πρώην πορνοστάρ Mia Khalifa. Η όμορφη Αμερικανο-λιβανέζα εστιάζει στους...μπελάδες που προκαλεί το καλοκαίρι στις γυναίκες με πλούσιο στήθος, οι οποίες τα βρίσκουν «σκούρα» λόγω των ανεβασμένων θερμοκρασιών και των ενδυματολογικών απαιτήσεων της εποχής.

Ιδρώτας σε παράξενα σημεία, άβολες στάσεις κατά την ηλιοθεραπεία, μαγιό που αποκαλυπτουν περισσότερα απ' όσα θα ήθελες... Αυτά είναι λίγα μόνο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες με πλούσια τα ελέη, σύμφωνα με την εκρηκτική καλλονή.

Κλείσιμο
Δείτε παρακάτω τους εννέα λόγους για τους οποίους το μεγάλο στήθος είναι... βάσανο το καλοκαίρι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης