Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 59χρονος στην Ισπανία που συμμετείχε σε φεστιβάλ με ταύρους στην πόλη Κίβα, δυτικά της Βαλένθια.
Στο βίντεο φαίνεται ο 59χρονος Βιθέντε Ασένσιο Μαρτίνεζ να προσπαθεί να ξεφύγει από τον ταύρο που τρέχει μέσα στους δρόμους της πόλης το πρωί του περασμένου Σαββάτου.
Στην προσπάθειά του όμως αυτή, ο 59χρονος, όπως φαίνεται στο βίντεο, χάνει την ισορροπία του και πέφτει στο οδόστρωμα δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον ταύρο να επιτεθεί.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Μαρτίνεζ δέχθηκε σε δύο σημεία χτυπήματα από τα κέρατα του ταύρου, το ένα στην κοιλιά και το άλλο στο ποδι.
Κλείσιμο
Παρά την τραγωδία, πάντως, το φεστιβάλ με ονομασία Torico de la Cuerda δεν ακυρώθηκε με τους διοργανωτές να αρκούνται σε ενός λεπτού σιγή για τον άτυχο 59χρονο.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.