Έξαλλη Βρετανίδα έσκισε τους όρχεις του φίλου της με το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους

Έξαλλη Βρετανίδα έσκισε τους όρχεις του φίλου της με το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους

Αφού τον έκανε τσακωτό να ερωτοτροπεί στο τηλέφωνο με Κινέζα ερωμένη

Έξαλλη Βρετανίδα έσκισε τους όρχεις του φίλου της με το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους
Στο χειρουργείο κατέληξε στις αρχές Δεκεμβρίου ο Βρετανός Τρέβορ Καμπ όταν η 44χρονη σύντροφός του Ρέιτσελ Μπίσκο του έσκισε τους όρχεις με το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων αφού τον έκανε τσακωτό να ερωτοτροπεί στο τηλέφωνο με μια Κινέζα με την οποία είχε παράλληλη σχέση.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 44χρονη μπήκε στο διαμέρισμα στο οποίο ζούσε με τον Καμπ στο Ντόρσετ και τον βρήκε ημίγυμνο στο κρεβάτι να ανταλλάσει ερωτόλογα στο τηλέφωνο με την Κινέζα ερωμένη του.

Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο που καταδίκασε την Μπίσκο σε 4 μήνες φυλάκιση με αναστολή και κοινωνική εργασία, οι δύο τους ξεκίνησαν έναν άγριο καβγά.

Κλείσιμο
Κάποια στιγμή έφτασαν μέχρι την κουζίνα με την Κινέζα ερωμένη του Καμπ να υποστηρίζει ότι άκουσε από το τηλέφωνο τον ερωμένο της να λέει «ωχ, κρατάει μαχαίρι» ενώ την ίδια ώρα ο ίδιος αντιλαμβανόταν ότι αιμορραγούσε.

Ωστόσο οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάποιο μαχαίρι στο διαμέρισμα αλλά αντίθετα κατέληξαν ότι η 44χρονη είχε τραυματίσει τον Καμπ με ένα δαχτυλίδι.

Μετά τον τραυματισμό του ο Καμπ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση προς αποκατάσταση των τραυμάτων του.

Το ζευγάρι, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν ζει πια μαζί με τον Καμπ να έχει μετακομίσει στην Κίνα προκειμένου να ζήσει τον έρωτά του με την Κινέζα ερωμένη του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης