Σοκαριστικό βίντεο: Ποζάρει για selfie μπροστά σε τρένο που τον παρασύρει

Σοκαριστικό βίντεο: Ποζάρει για selfie μπροστά σε τρένο που τον παρασύρει

Και, όμως, τελικά επιζεί με τραύματα στο κεφάλι - Ο μηχανοδηγός προσπάθησε μάταια να τον προειδοποιήσει χρησιμοποιώντας την κόρνα του

Σοκαριστικό βίντεο: Ποζάρει για selfie μπροστά σε τρένο που τον παρασύρει
Άγιο είχε ένας νεαρός άνδρας ονόματι Σίβα στην Ινδία αφού παρά το γεγονός ότι το τρένο μπροστά στο οποίο πόζαρε για μια selfie τον παρέσυρε εντούτοις αυτός επέζησε με τραύματα στο κεφάλι.

Στο απίστευτο βίντεο φαίνεται ο Σίβα να ποζάρει στο κινητό του τηλέφωνο ενώ στο βάθος φαίνεται να πλησιάζει ένα τρένο με ταχύτητα.

Ο μηχανοδηγός του τρένου ακούγεται να χρησιμοποιεί την κόρνα προκειμένου ο νεαρός Ινδός να απομακρυνθεί από τις γραμμές καθώς διαπιστώνει ότι βρίσκεται πολύ κοντά και θα τον παρασύρει. Την ίδια στιγμή κάποιο άλλο άτομο ακούγεται να φωνάζει στον Σίβα να απομακρυνθεί με τον ίδιο να απαντά «περίμενε».

Κλείσιμο
Παρά, όμως, τον ήχο της κόρνας ο Σίβα δεν αντιδρά και μάλιστα σηκώνει και το χέρι του.

Δευτερόλεπτα αργότερα το τρένο τον παρασύρει και τον πετάει στο έδαφος με την κάμερα του κινητού τηλεφώνου του νεαρού Ινδού να καταγράφει όλη τη στιγμή.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην περιοχή Λινγκαμπάλι της Ινδίας.

Σύμφωνα με το κανάλι NDTV το 60% των θανάτων που αποδίδονται σε selfie από τον Μάρτιο του 2014 έως τον Σεπτέμβριο του 2016 σημειώθηκαν στην Ινδία.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης