Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το αεροδρόμιο της Τραπεζούντας στην βορειοανατολική Τουρκία, όπου το βράδυ του Σαββάτου, ένα αεροπλάνο της εταιρίας Pegasus «γλίστρησε» από τον διάδρομο προσγείωσης και βρέθηκε στον γκρεμό!
Το αεροσκάφος σταμάτησε την ανεξέλεγκτη πορεία του προς την θάλασσα λίγα μόλις μέτρα πριν ακουμπήσει το νερό, ενώ οι 162 επιβάτες του υπέστησαν σοκ.
Σύμφωνα με τους τοπικούς αξιωματούχους, τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα, ενώ το αεροδρόμιο έμεινε κλειστό για πολλές ώρες, ώστε να διεξαχθούν έρευνες.
Οι φωτογραφίες του αεροσκάφους να κρέμεται σε πλάγια θέση από τον γκρεμό κόβουν την ανάσα. Κάποια στιγμή, καπνός άρχισε να βγαίνει από το πιλοτήριο, ενώ άμεσα έσπευσαν προς βοήθεια των επιβατών και του πληρώματος σωστικά συνεργεία. Τελικά και οι 162 επιβαίνοντες απομακρύνθηκαν από την άτρακτο και είναι όλοι καλά στην υγεία τους, όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.