Ούτε η Σαχάρα δεν γλίτωσε από τον... τρελό καιρό σε διάφορες περιοχές του κόσμου.
Συγκεκριμένα την Κυριακή έπεσε 40 εκατοστά χιόνια στην πόλη Αίν Σέφρα στην Αλγερία που ανήκει στην περιοχή της μεγάλης ερήμου.
Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές καθώς χιόνι κάλυψε τα καφέ «βουνά» της άμμου στην έρημο.
Κλείσιμο
Αυτή είναι η τρίτη φορά τα τελευταία 37 χρόνια που η συγκεκριμένη πόλη γίνεται άσπρη από το χιόνι.
Η πόλη Αίν Σέφρα είναι γνωστή ως «η είσοδος στην έρημο» και είχε δει ξανά χιόνι λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2016 ενώ τότε είχαν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα στην κίνηση ανθρώπων και οχημάτων λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων.
Η πρώτη φορά που είχε πέσει χιόνι στην περιοχή ήταν το 1979 μόνο που τότε η χιονόπτωση είχε διαρκέσει μισή ώρα.
Δείτε βίντεο: Ο καιρός τρελάθηκε: έριξε χιόνι και στη Σαχάρα
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.