«Μαύροι μετανάστες» που τρώνε τα λεφτά των Ιταλών... ο «Μάτζικ» Τζόνσον και ο Σάμιουελ Τζάκσον!

«Μαύροι μετανάστες» που τρώνε τα λεφτά των Ιταλών... ο «Μάτζικ» Τζόνσον και ο Σάμιουελ Τζάκσον!

Πώς μία φωτογραφία των δύο σταρ του ΝΒΑ και του Χόλιγουντ από τις διακοπές τους στη γείτονα μετατράπηκε σε «τρολλιά», που ξεσήκωσε τους Ιταλούς χρήστες των social media!

«Μαύροι μετανάστες» που τρώνε τα λεφτά των Ιταλών... ο «Μάτζικ» Τζόνσον και ο Σάμιουελ Τζάκσον!
Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινό. Την ώρα που ο παλιός σταρ του ΝΒΑ και των Λέικερς, Έρβιν «Μάτζικ» Τζόνσον, απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ιταλία μαζί με τον κινηματογραφικό αστέρα των «Avengers», Σάμιουελ Τζάκσον, Ιταλοί χρήστες των social media τους... λούζουν με «οχετό» ρατσιστικών ύβρεων, νομίζοντας ότι πρόκειται για μαύρους μετανάστες (!), που κάνουν «dolce vita» με τα λεφτά των φορολογουμένων της γειτονικής χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζάκσον και ο Τζόνσον παραθερίζουν στο γραφικό παραθεριστικό κέντρο Forte dei Marmi στη βόρεια Ιταλία, όπου ντόπιοι τους εντόπισαν να κάθονται σε ένα παγκάκι, αφού είχαν κάνει τα ψώνια τους.

Γύρω από το παγκάκι βρισκόταν πλήθος από σακούλες από γνωστές μάρκες πολυτελείας, όπως είναι οι Louis Vutton, Gucci και Prada.

Κλείσιμο


Ένας κωμικός, με χιουμοριστική διάθεση, έγραψε κάτω από τη φωτογραφία, που «πόσταρε» στο Διαδίκτυο: «Με τους πόρους της Boldrini ψωνίζουν στο Forte dei Marmi, Prada με τα δικά μας 35 ευρώ. Μοιραστείτε αυτή την φωτογραφία αν είστε έξαλλοι» (σ.σ. η Laura Boldrini, πρώην εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και νυν πρόεδρος της ιταλικής Βουλής των Αντιπροσώπων, έχει ιδιαίτερα ανοιχτές απόψεις για το μεταναστευτικό, προκαλώντας τις αντιδράσεις της συντηρητικής και ακροδεξιάς πολιτικής σκηνής).

Πολλοί Ιταλοί, ατυχώς, πίστεψαν πολύ εύκολα την φάρσα και ότι οι μετανάστες ξοδεύουν τα χρήματά τους, για να αγοράσουν ακριβά ρούχα και παπούτσια. Η ανάρτηση προωθήθηκε πάνω από 1.826 φορές και είχε σχόλια, όπως «ντροπή» και «αηδία».



Οι εξοργισμένοι χρήστες συχνά ανέφεραν τα 35 ευρώ που καταβάλλουν οι Ιταλοί πολίτες για την υποδοχή των προσφύγων, βάσει κοινοτικών ποσοστώσεων.

Καθώς φαίνεται, στη γειτονική μας χώρα είτε δεν έχουν καλή σχέση με το χιούμορ είτε δεν βλέπουν πολύ μπάσκετ και σινεμά...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης