Βαρκελώνη: Ένας νεκρός και δύο συλληφθέντες, δηλώνει η αστυνομία

Βαρκελώνη: Ένας νεκρός και δύο συλληφθέντες, δηλώνει η αστυνομία

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα LaVanguardia - Νωρίτερα είχε συλληφθεί ο Ντρις Ουκαμπίρ, που είχε νοικιάσει το λευκό βαν

Βαρκελώνη: Ένας νεκρός και δύο συλληφθέντες, δηλώνει η αστυνομία
Νεκρός έπειτα από ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς έπεσε ο ένας από τους δράστες της επίθεσης που διαπράχθηκε με ένα φορτηγάκι στο κέντρο της Βαρκελώνης
το απόγευμα, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους 13 άνθρωποι και να τραυματιστούν δεκάδες άλλοι, γράφει στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα LaVanguardia.

Κατά πάσα πιθανότητα, πρόκειται για τον οδηγό που επιτέθηκε με Ford Focus σε μπλόκο της αστυνομίας, ο οποίος επιχείρησε να χτυπήσει τρεις αστυνομικούς. Οι τελευταίοι αντέδρασαν με πυροβολισμούς. Ο οδηγός βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, σε απόσταση 3 χιλιομέτρων.

Κλείσιμο
Νωρίτερα, η αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη του Ντρις Ουκαμπίρ, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που είχε νοικιάσει το λευκό βαν, που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση στον πεζόδρομο της Las Ramplas.

Η αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη και ενός ακόμα οδηγού, ο οποίος χτύπησε σε μπλόκο έναν αστυνομικό με το αυτοκίνητό του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης