Άγριο ξεκατίνιασμα Τραμπ εναντίον δημοσιογράφων: Η τρελή Μίκα με το χαμηλό IQ και ο ψυχάκιας Τζο!

Άγριο ξεκατίνιασμα Τραμπ εναντίον δημοσιογράφων: Η τρελή Μίκα με το χαμηλό IQ και ο ψυχάκιας Τζο!

«Τώρα μιλάνε άσχημα για μένα αλλά την Πρωτοχρονιά έρχονταν επί τρεις ημέρες στο Μαρ-Α-Λάγκο και επέμεναν να τους δεχτώ στην παρέα μου; Εκείνη αιμορραγούσε άσχημα από ένα λίφτινγκ» έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για τους παρουσιαστές της πρωινής πολιτικής εκπομπής Morning Joe

Άγριο ξεκατίνιασμα Τραμπ εναντίον δημοσιογράφων: Η τρελή Μίκα με το χαμηλό IQ και ο ψυχάκιας Τζο!
Μάλλον πρέπει να συνηθίσουμε για τα καλά ότι πλέον ζούμε σε μια εποχή που ο ηγέτης ενός από τα πιο ισχυρά κράτη του κόσμου περνά τον χρόνο του βρίζοντας δημοσιογράφους στο Twitter και... κουτσομπολεύοντας για το ποιος από αυτούς έχει κάνει λίφτινγκ.

Το νέο «χτύπημα» του
Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει ανοίξει μέτωπα με όλα σχεδόν τα τηλεοπτικά κανάλια και έντυπα - εκτός από εκείνα που τον στηρίζουν - αφορά στο τηλεοπτικό δίδυμο που παρουσιάζει την πρωινή τηλεοπτική εκπομπή Morning Joe, δηλαδή την έμπειρη δημοσιογράφο Μίκα Μπρεζίνσκι και τον Τζο Σκάρμπορο.

Κλείσιμο
Από τις πρώτες κιόλας μέρες της προεδρίας Τραμπ μέχρι σήμερα, οι δυο παρουσιαστές ασκούν έντονη κριτική στις αμφιλεγόμενες αποφάσεις του Αμερικανού προέδρου. Κι η δημοσιογραφική κριτική είναι κάτι φυσιολογικό σε ένα δημοκρατικό κράτος που οφείλει να παρακολουθεί στενά και να ελέγχει τους ηγέτες του, ο Τραμπ δεν είναι διατεθειμένος να ανεχτεί να μιλούν για αυτόν μια «τρελή με χαμηλό IQ» που «έχει κάνει λίφτινγκ» και ένας «ψυχάκιας».

Αυτοί είναι εξάλου οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο ίδιος ο Τραμπ, σε δύο σημερινές αναρτήσεις του στο Twitter που θυμίζουν περισσότερο κακομαθημένο παιδί, και λιγότερο ηγέτη κράτους.

«Άκουσα ότι το Morning Joe με τις χαμηλές τηλεθεάσεις μιλά άσχημα για μένα (δεν βλέπω πια την εκπομπή). Τότε γιατί η τρελή Μίκα με το χαμηλό IQ μαζί με τον Ψυχάκια Τζο έρχονταν επί τρεις συνεχόμενες μέρες στο Μαρ-Α-Λάγκο κοντά στην Πρωτοχρονιά και επέμεναν να τους δεχτώ στην παρέα μου; Εκείνη αιμορραγούσε άσχημα από ένα λίφτινγκ. Αρνήθηκα!»

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις του τηλεοπτικού διδύμου για τη σύμβουλο του Τραμπ


Αξίζει να σημειωθεί ότι, πριν από λίγο καιρό, οι αποκαλύψεις που έκαναν οι παρουσιαστές του Morning Joe, και οι οποίες αφορούν στο πρόσωπο της -διάσημης πλέον- συμβούλου του Λευκού Οίκου, Κελιάν Κόνγουεϊ, είχαν προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ 

Η ξανθιά σύμβουλος του Τραμπ αξίζει, σύμφωνα με πολλούς, τα εύσημα για την εκλογή του Αμερικανού προέδρου, χάρη στον δυναμικό και πειστικό τρόπο με τον οποίο «κάλυπτε» το προεκλογικό διάστημα τις γκάφες του και τον βοηθούσε να «βγαίνει λάδι» ακόμα και σε εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε το τηλεοπτικό (και πραγματικό) ζευγάρι παρουσιαστών του Morning Joe, η εικόνα της πιστής και αφοσιωμένης συμβούλου του Τραμπ απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Μίκα Μπρεζίνσκι, η Κονγουεϊ  παραπονιόταν συνεχώς προεκλογικά για τον Τραμπ όταν ερχόταν στο στούντιο για να υπερασπιστεί το πρόγραμμά του.

Φυσικά, αυτό το έκανε πίσω από τις κάμερες, σε ιδιωτικές συζητήσεις που είχε με τους παρουσιαστές. «Μόλις έσβηναν οι κάμερες και της βγάζαμε το μικρόφωνο γυρνούσε προς το μέρος μου και μου έλεγε "Μπλιάχ, πρέπει να κάνω ντους", επειδή σιχαινόταν τόσο πολύ τον υποψήφιό της και ένιωθε βρώμικη προσπαθώντας να τον υποστηρίξει», είπε χαρακτηριστικά η Μπρεζίνσκι για την Κελιάν Κόνγουεϊ. «Μάλλον τώρα πρέπει να έχει συνηθίσει πια να αισθάνεται βρώμικη» πρόσθεσε με νόημα.

Το απόσπασμα της εκπομπής




Σύμφωνα με τον συμπαρουσιαστή της δημοσιογράφου, Τζο Σκάρμπορο, η Κελιάν είχε παραδεχτεί ότι ο μόνος λόγος που ανέλαβε τον Τραμπ ήταν τα χρήματα και ότι δεν έβλεπε την ώρα να πάψει να τον υπερασπίζεται δημοσίως. Μάλιστα έλεγε χαρακτηριστικά κάθε φορά που ερχόταν στο στούντιο: «Απλώς μαζεύω λεφτά για τις διακοπές μου στην Ευρώπη», τονίζοντας ότι ο μόνος λόγος που εργάζεται για τον Τραμπ είναι ο γενναιόδωρος μισθός της. 

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι παρουσιαστές, η απέχθεια της Κελιάν για τον Τραμπ αυξήθηκε ακόμα περισσότερο μετά τη δημοσιοποίηση της ηχογραφημένης συνομιλίας του, όπου έλεγε ότι, εάν είσαι διάσημος, «μπορείς να αρπάζεις όποια γυναίκα θες από το μ@@ι». Τότε έπαψε να τον αποκαλεί και το όνομά του και άρχισε να αναφέρεται σ' αυτόν αποκλειστικά ως «ο πελάτης μου», για να τονίσει ότι δεν ταυτίζεται μαζί του ιδεολογικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης