Η Κελιάν Κόνγουεϊ στην πραγματικότητα απεχθάνεται τον Τραμπ, αποκαλύπτουν τηλεπαρουσιαστές

Η Κελιάν Κόνγουεϊ στην πραγματικότητα απεχθάνεται τον Τραμπ, αποκαλύπτουν τηλεπαρουσιαστές

Όταν έσβηναν οι κάμερες, έλεγε ότι κάθε φορά που τον υπερασπίζεται αισθάνεται βρώμικη και «θέλει να τρέξει να κάνει μπάνιο»

Η Κελιάν Κόνγουεϊ στην πραγματικότητα απεχθάνεται τον Τραμπ, αποκαλύπτουν τηλεπαρουσιαστές
Σάλο έχουν προκαλέσει στις ΗΠΑ οι αποκαλύψεις που έκαναν οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής πολιτικού σχολιασμού, Morning Joe, και οι οποίες αφορούν στο πρόσωπο της -διάσημης πλέον- συμβούλου του Λευκού Οίκου, Κελιάν Κόνγουεϊ.

Η ξανθιά σύμβουλος του Τραμπ αξίζει, σύμφωνα με πολλούς, τα εύσημα για την εκλογή του Αμερικανού προέδρου, χάρη στον δυναμικό και πειστικό τρόπο με τον οποίο «κάλυπτε» το προεκλογικό διάστημα τις γκάφες του και τον βοηθούσε να «βγαίνει λάδι» ακόμα και σε εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε το τηλεοπτικό (και πραγματικό) ζευγάρι παρουσιαστών του Morning Joe, η εικόνα της πιστής και αφοσιωμένης συμβούλου του Τραμπ απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Μίκα Μπρεζίνσκι, η Κονγουεϊ  παραπονιόταν συνεχώς προεκλογικά για τον Τραμπ όταν ερχόταν στο στούντιο για να υπερασπιστεί το πρόγραμμά του.

Κλείσιμο
Το απόσπασμα της εκπομπής



Φυσικά, αυτό το έκανε πίσω από τις κάμερες, σε ιδιωτικές συζητήσεις που είχε με τους παρουσιαστές. «Μόλις έσβηναν οι κάμερες και της βγάζαμε το μικρόφωνο γυρνούσε προς το μέρος μου και μου έλεγε "Μπλιάχ, πρέπει να κάνω ντους", επειδή σιχαινόταν τόσο πολύ τον υποψήφιό της και ένιωθε βρώμικη προσπαθώντας να τον υποστηρίξει», είπε χαρακτηριστικά η Μπρεζίνσκι για την Κελιάν Κόνγουεϊ. «Μάλλον τώρα πρέπει να έχει συνηθίσει πια να αισθάνεται βρώμικη» πρόσθεσε με νόημα.

Σύμφωνα με τον συμπαρουσιαστή της δημοσιογράφου, Τζο Σκάρμπορο, η Κελιάν είχε παραδεχτεί ότι ο μόνος λόγος που ανέλαβε τον Τραμπ ήταν τα χρήματα και ότι δεν έβλεπε την ώρα να πάψει να τον υπερασπίζεται δημοσίως. Μάλιστα έλεγε χαρακτηριστικά κάθε φορά που ερχόταν στο στούντιο: «Απλώς μαζεύω λεφτά για τις διακοπές μου στην Ευρώπη», τονίζοντας ότι ο μόνος λόγος που εργάζεται για τον Τραμπ είναι ο γενναιόδωρος μισθός της. 

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι παρουσιαστές, η απέχθεια της Κελιάν για τον Τραμπ αυξήθηκε ακόμα περισσότερο μετά τη δημοσιοποίηση της ηχογραφημένης συνομιλίας του, όπου έλεγε ότι, εάν είσαι διάσημος, «μπορείς να αρπάζεις όποια γυναίκα θες από το μ@@ι». Τότε έπαψε να τον αποκαλεί και το όνομά του και άρχισε να αναφέρεται σ' αυτόν αποκλειστικά ως «ο πελάτης μου», για να τονίσει ότι δεν ταυτίζεται μαζί του ιδεολογικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κωμική εκπομπή SNL είχε... διαβλέψει την απέχθεια της Καλιάν προς τον Τραμπ, και την είχε σατιρίσει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου με το εξής ξεκαρδιστικό βιντεάκι:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης