Ανθρωποκυνηγητό για δύο στην Αγία Πετρούπολη - Αυτός είναι ο δεύτερος ύποπτος

Ανθρωποκυνηγητό για δύο στην Αγία Πετρούπολη - Αυτός είναι ο δεύτερος ύποπτος

Ο ένας τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό που σκότωσε 11 ανθρώπους και τραυμάτισε δεκάδες άλλους - Ο δεύτερος μετέφερε τον μηχανισμό που εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε

Ανθρωποκυνηγητό για δύο στην Αγία Πετρούπολη - Αυτός είναι ο δεύτερος ύποπτος
Για την ύπαρξη και δεύτερου πιθανού τρομοκράτη κάνουν λόγο οι ρωσικές αρχές, καθώς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν, οι δράστες ήταν δύο και κατάφεραν να διαφύγουν πριν ενεργοποιήσουν τον εκρηκτικό μηχανισμό που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 11 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 50 στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν οι Ρώσοι επιτελείς μετά την ενδελεχή εξέταση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας. Εκτός του άνδρα, ο οποίος φωτογραφήθηκε με μουσουλμανική περιβολή, η εικόνα του οποίου δόθηκε στη δημοσιότητα, υπάρχει ένας ακόμη ύποπτος, ο οποίος αναζητείται. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι ρωσικές αρχές έχουν μία πρώτη εικόνα του, καθώς καταγράφηκε επίσης από τις κάμερες ασφαλείας.

Όπως αναφέρουν, ο ένας από τους δύο είναι εκείνος που κατασκεύασε τη βόμβα στο σταθμό Πλοσάντ Βαστάνια, η οποία εντοπίστηκε και απενεργοποιήθηκε και ο άλλος με το μούσι, είναι εκείνος που τοποθέτησε την φονική βόμβα στον σταθμό που έγινε η έκρηξη.

Ο ύποπτος που τοποθέτησε τη βόμβα που σκόρπισε τον θάνατο

Κλείσιμο


Το κανάλι 5 έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και του δεύτερου υπόπτου...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης