Στο στόχαστρο του Ερντογάν η Γαλατασαράι!

Στο στόχαστρο του Ερντογάν η Γαλατασαράι!

«Το συμβούλιο της Γαλατασαράι πρέπει να διορθώσει αμέσως το πρόβλημα,», δήλωσε αργά το βράδυ της 25ης  Μαρτίου  ο  υπουργός Αθλητισμού της Τουρκίας 

Στο στόχαστρο του Ερντογάν η Γαλατασαράι!
Ο Υπουργός Αθλητισμού της Τουρκίας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης άσκησε κριτική στην απόφαση της ομάδας  Γαλατασαράι να μην αποκηρύξει δημοσίως δύο πρώην ποδοσφαιριστές που κατηγορούνται από το καθεστώς του Ερντογάν ότι έχουν δεσμούς με το δίκτυο του ισλαμιστή Φετουλάχ Γκιουλέν με έδρα τις ΗΠΑ, ο οποίος είναι αυτός που θεωρείται ότι ενορχήστρωσε το αποτυχημένο πραξικόπημα της  15ης Ιουλίου του 2015. 

Μέλη της γενικής συνέλευσης της Γαλατασαράι ψήφισαν στην ετήσια συνέλευσή τους να απομακρύνουν μεν μέλη της ομάδας, αλλά όχι τους Hakan Şükür και Arif Erdem, δύο θρύλους της ομάδας. 

Τα μέλη ψήφισαν να εκδιώξουν τον πρώην κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης Hüseyin Avni Mutlu, τον πρώην κυβερνήτη της Προύσας Şahabettin Harput, και τον πρώην εισαγγελέα Zekeriya Öz και τον πρώην ποδοσφαιριστή İsmail Demiriz

Κλείσιμο
Αλλά ο Şükür, κορυφαίος σκόρερ στο πρωτάθλημα  για τρεις φορές με τη Γαλατασαράι και πρώτος σκόρερ της τουρκικής εθνικής ομάδας με συνολικά 51 γκολ σε 112 αγώνες και ο  πρώην διεθνής Erdem, δεν έχασαν τον ρόλο του μέλους του συλλόγου. 
Ο υπουργός Αθλητισμού και  Νεολαίας Akif Cagatay Kılıç εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του σχετικά με την απόφαση. 

«Το συμβούλιο της Γαλατασαράι πρέπει να διορθώσει αμέσως το πρόβλημα,», δήλωσε αργά το βράδυ της 25ης  Μαρτίου  

«Οι προδότες της χώρας μας και του κράτους μας δεν έχουν καμία θέση σε μεγάλες αθλητικές  ομάδες. Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου είναι ανεξήγητη για τις  οικογένειες των μαρτύρων και των βετεράνων μας», δήλωσε, σύμφωνα με τη Hurriyet.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης