Συνετρίβη ελικόπτερο στην Κωνσταντινούπολη - 5 νεκροί

Συνετρίβη ελικόπτερο στην Κωνσταντινούπολη - 5 νεκροί

Νεκροί και οι τέσσερις Ρώσοι που ήταν μεταξύ των επτά επιβαινόντων - Το ελικόπτερο ανήκε στον επιχειρηματικό όμιλο Eczacıbaşı - Η πυκνή ομίχλη που επικρατεί στην πόλη από το πρωί είναι η αιτία του δυστυχήματος, λένε οι πρώτες πληροφορίες

Συνετρίβη ελικόπτερο στην Κωνσταντινούπολη - 5 νεκροί
Ελικόπτερο συνετρίβη το πρωί της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στην περιοχή Beylikdüzü.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως το ελικόπτερο ήταν της  Πυροσβεστικής, όμως τελικά διαψεύσθηκαν. Ο δήμαρχος της περιοχής Büyükçekmece, Χασάν Αγκούν, δήλωσε ότι το ελικόπτερο ανήκε στον όμιλο επιχειρήσεων Eczacıbaşı. 

Το Sikorsky S-76 χτύπησε σε τηλεοπτικό αναμεταδότη στην περιοχή προτού συντριβεί σε παρακείμενο αυτοκινητόδρομο, σύμφωνα με όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυς στο CNN Türk.

Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν άγνωστα, είπε ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης Βασίπ Σαχίν, προσθέτοντας ότι διεξάγεται έρευνα. Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι η ορατότητα στην περιοχή ήταν πολύ χαμηλή λόγω ομίχλης.

Το ελικόπτερο που ανήκε στον όμιλο Eczacıbaşı μετέφερε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Eczacıbaşı Vitra Russia, Σαλίμ Οζέν και τέσσερις Ρώσους φιλοξενούμενούς του, σε συνάντηση με στελέχη της εταιρείας στο εργοστλάσιο του ομίλου στο Μποζουγιούκ. Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ότι οι παραπάνω είναι νεκροί, ενώ δεν υπάρχει ακόμα επιβεβαίωση για το αν είναι νεκροί και οι δύο κυβερνήτες του ελικοπτέρου Αλαατίν Νατζάρ και Αχμέτ Μπουλούτ.
Κλείσιμο

Περισσότεροι από 50 πυροσβέστες και διασώστες βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο της συντριβής, ενώ έκλεισαν όλοι οι γύρω δρόμοι.

Δείτε βίντεο: Κωνσταντινούπολη:  5 νεκροί από τη συντριβή ελικοπτέρου




 








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης