Μια πολύ ισχυρή δόνηση μεγέθους 7,7 βαθμών που προερχόταν από εστιακό βάθος 15 χιλιομέτρων σημειώθηκε σήμερα στη νότια Χιλή, σε απόσταση 225 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της πόλης Πουέρτο Μοντ, ανακοίνωσε η αμερικανική γεωλογική υπηρεσία USGS.
Το κέντρο προειδοποίησης για τσουνάμι του Ειρηνικού, που εδρεύει στις ΗΠΑ, έκανε γνωστό, λίγο μετά τις 6 (ώρα Ελλάδας) ότι δεν υφίσταται πλέον κίνδυνος για τσουνάμι μετά τον σεισμό των 7,7 βαθμών.
Την ίδια ώρα, οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών της Χιλής μείωσαν το επίπεδο κινδύνου πρόκλησης τσουνάμ στην περιοχή του Λος Λάγκος. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για νεκρούς από την ισχυρή σεισμική δόνηση.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.