Πανηγυρίζουν οι οπαδοί του Τραμπ τη μεγάλη νίκη - Δεν κάνει δήλωση η Κλίντον

Πανηγυρίζουν οι οπαδοί του Τραμπ τη μεγάλη νίκη - Δεν κάνει δήλωση η Κλίντον

Με κόκκινα καπέλα και γραβάτες οι Ρεπουμπλικανοί ετοιμάζονται για τη μεγάλη φιέστα - Κλάματα από τους οπαδούς των Δημοκρατικών

Πανηγυρίζουν οι οπαδοί του Τραμπ τη μεγάλη νίκη - Δεν κάνει δήλωση η Κλίντον
Το κατώφλι του Λευκού Οίκου θα περάσει ο Αμερικανός «Μίδας» Ντόναλντ Τραμπ, αφήνοντας πίσω του την απογοητευμένη Χίλαρι Κλίντον, αφού λίγα λεπτά από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας) εστέφθη ως ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ. 

Ενδεικτικό της απογοήτευσης στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών είναι το γεγονός ότι  στο Javitz Center, το «στρατηγείο» της εκλογικής βραδιάς, δεν μίλησε η Χίλαρι Κλίντον αλλά ο επικεφαλής της καμπάνιας της Τζον Ποντέστα, ο οποίος είπε ότι «έχουμε πολλά να πούμε αύριο, ακόμα καταμετρώνται οι ψήφοι».

Αντίθετα στο στρατόπεδο του Τραμπ, τα χαμόγελα έχουν διαγραφεί στα πρόσωπα των υποστηρικτών του και όπως διαφαίνεται και από τις φωτογραφίες οι πανηγυρισμοί έχουν ήδη ξεκινήσει. 

Κλείσιμο
Με κόκκινα καπέλα αρχίζει η φιέστα των Ρεπουμπλικανών


Με κόκκινη γραβάτα... της νίκης, ο Ντόναλντ Τραμπ, με την Ιβάνκα στο πλευρό του 


Δείτε βίντεο από τους πανηγυρισμούς 


Με κλάματα οι οπαδοί της Κλίντον για τη διαφαινόμενη ήττα

Πολύ βαριά πήραν ορισμένοι από τους οπαδούς της Χίλαρι Κλίντον την ήττα της υποψηφίας των Δημοκρατικών στις αμερικανικές εκλογές.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από τα κεντρικά της Κλίντον με οπαδούς της να ξεσπούν σε κλάματα όταν άκουσαν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ νίκησε.




Ορισμένοι, δε, σε δηλώσεις τους επισήμαναν το φόβο τους για την «αμερικανική εκδοχή του Brexit», όταν δηλαδή ενώ οι δημοσκοπήσεις έδιναν προβάδισμα στην επικράτηση της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ τελικά οι κάλπες έβγαλαν «απόφαση» υπέρ της εξόδου της χώρας από την ΕΕ.

«Νιώθω μεγάλη κατάθλιψη» δήλωσε χαρακτηριστικά μια οπαδός της Κλίντον.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης