«Η αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν σημαίνει ότι γυρίζουμε τις πλάτες μας στην Ευρώπη».
Τα παραπάνω ανέφερε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, προσερχόμενος το απόγευμα της Τρίτης στη Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες, στον απόηχο του βρετανικού δημοψηφίσματος.
Ο Κάμερον δήλωσε πως θα εξηγήσει γιατί η Βρετανία αποχωρεί αλλά τόνισε πως θέλει να διαβεβαιώσει «ότι αυτή η διαδικασία θα είναι εποικοδομητική».
«Η αποχώρηση δε σημαίνει ότι γυρίζουμε τις πλάτες μας στην Ευρώπη. Ελπίζω ότι θα αναζητήσουμε την περισσότερο κοντινή σχέση», υπογράμμισε.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.