Αυτή η όμορφη μαζορέτα από τις ΗΠΑ κατηγορείται για ένα φρικτό έγκλημα

Αυτή η όμορφη μαζορέτα από τις ΗΠΑ κατηγορείται για ένα φρικτό έγκλημα

Με δάκρυα στα μάτια δήλωσε αθώα για τις κατηγορίες που την βαραίνουν, ωστόσο, οι δικαστές φαίνεται ότι δεν πείθονται από τα κλάματα και την αγγελική» της όψη

Αυτή η όμορφη μαζορέτα από τις ΗΠΑ κατηγορείται για ένα φρικτό έγκλημα
Είναι μόλις 18 ετών, ωστόσο, η όμορφη και γλυκιά μαθήτρια η οποία απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία κατηγορείται για ένα φρικτό έγκλημα.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η Χέιλι Σούντερ, μαζορέτα σε λύκειο, ενεπλάκη στη δολοφονία ενός άστεγου άντρα στο Σαν Ντιέγκο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Η νεαρή εμφανίστηκε αυτή την εβδομάδα στο δικαστήριο και με δάκρυα στα μάτια δήλωσε αθώα για τις κατηγορίες που την βαραίνουν, ωστόσο, οι δικαστές φαίνεται ότι δεν πείθονται από τα κλάματα και την αγγελική» της όψη.

Κλείσιμο
Με βάση τις πληροφορίες που έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας, ο άτυχος άντρας βασανίστηκε και ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου όταν προσπάθησε να υπερασπιστεί έναν άστεγο φίλο του τον οποίο η παρέα της Χέιλι είχε βάλει στο στόχαστρο της!

Η όμορφη μαζορέτα φέρεται να βοήθησε δύο αδέρφια -ηλικίας 19 και 21 ετών- να σκοτώσουν τον άστεγο στα τέλη του περασμένου Απριλίου. Μάλιστα, οι αρχές δήλωσαν σοκαρισμένες από τη βιαιότητα της επίθεσης αφού οι νεαροί κλώτσησαν και χτύπησαν στο κεφάλι τον 50χρονο άντρα προτού τον δέσουν, τον βασανίσουν και τον ληστέψουν.

Η 18χρονη Χέιλι Σούντερ



Ο άστεγος βρέθηκε αναίσθητος μετά την επίθεση από τη σύζυγό του και ξεψύχησε λίγες ημέρες αργότερα, στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε.

Τα δύο αδέρφια είναι αντιμέτωπα τώρα με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, ενώ η νεαρή κοπέλα η οποία λόγω του φόνου δεν αποφοίτησε από το Λύκειο φέτος βρίσκεται επίσης αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη και σύμφωνα με τους «Los Angeles Times» η ποινή της θα ανακοινωθεί στις 5 Ιουλίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης