Μάικλ Τζάκσον: Φωτογραφίες και βίντεο με γυμνά αγόρια βρέθηκαν στο ράντσο του!

Μάικλ Τζάκσον: Φωτογραφίες και βίντεο με γυμνά αγόρια βρέθηκαν στο ράντσο του!

Σοκάρει η έκθεση της αστυνομίας για τα εύρηματα στο ράντσο Neverland του «βασιλιά της ποπ» - Πώς προσπαθούσε να δελεάσει και να «παρασύρει» ανήλικα αγόρια

Μάικλ Τζάκσον: Φωτογραφίες και βίντεο με γυμνά αγόρια βρέθηκαν στο ράντσο του!
Το 2003 η αστυνομία της Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια πραγματοποίησε έρευνα στο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον «Neverland» εξαιτίας καταγγελιών για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικα αγόρια. Την περίοδο της έρευνας, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 70 άτομα από το γραφείο του Εισαγγελέα και του σερίφη της περιοχής, ο ίδιος ο καλλιτέχνης βρισκόταν στο Λας Βέγκας.

Τώρα, 13 χρόνια μετά και ενώ ο Μάικλ Τζάκσον απεβίωσε το 2009, η σχετική έκθεση της αστυνομίας που δόθηκε στην δημοσιότητα σοκάρει. Όπως αναφέρεται στο ράντσο του τραγουδιστή βρέθηκαν, μόνο στην κρεβατοκάμαρα και στο μπάνιο, επτά συλλογές με φωτογραφίες και βίντεο που απεικονίζουν γυμνά αγόρια στην εφηβεία ή ακόμα και μικρότερα καθώς και γυμνές γυναίκες. Με αυτές τις συλλογές πιστεύεται ότι ο Τζάκσον προσπαθούσε να παρασύρει και να κακοποιήσει σεξουαλικά τα θύματά του.

Εντύπωση προκαλεί μια συλλογή με τίτλο: «Nude photos of teenage boys from late 1800s» στην οποία εμφανίζονται γυμνά αγόρια στα τέλη του 1.800! 

Κλείσιμο
Ο τραγουδιστής είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση εναντίον του 13χρονου Gavin Arvizo, ο οποίος εκείνη την περίοδο πάλευε με τον καρκίνο και τελικά επέζησε. Ο Τζάκσον αθωώθηκε το 2005 για 7 κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και 2 κατηγορίες παροχής αλκοόλ σε ανήλικο.



Παρόμοιες κατηγορίες εξαπέλυσε εναντίον του «βασιλιά της ποπ» και ο επίσης 13χρονος Jordan Chandler, που είχε κατηγορήσει τον Michael Jackson ότι τον παρενόχλησε. Δεν είχαν απαγγελθεί ποτέ τότε κατηγορίες εναντίον του, όταν οι αρχές ανακάλυψαν πως ο πατέρας του προσπαθούσε να αποσπάσει χρήματα από τον τραγουδιστή και η μητέρα του ισχυριζόταν πως ο Michael Jackson δεν άγγιξε ποτέ τον γιο της.

Όμως, το ανήλικο αγόρι μπορούσε να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τους γλουτούς του Michael Jackson και κάποια διακριτικά χαρακτηριστικά που είχε στα γεννητικά του όργανα. Η οικογένεια του Chandler συμβιβάστηκε με 22 εκατομμύρια δολάρια και η υπόθεση δεν έφτασε ποτέ στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Η ιστοσελίδα των celebrities, Radar Online, δημοσίευσε πρώτη την έκθεση της αστυνομίας και επικοινώνησε με τον Ron Zonen, βοηθό εισαγγελέα στην Σάντα Μπάρμπαρα, που συμμετείχε στην σχετική έρευνα. Ο Zonen δήλωσε: «Ο Michael Jackson παραδέχτηκε ότι έπαιρνε παιδιά μαζί του στο κρεβάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουμε εντοπίσει 5 διαφορετικά αγόρια που όλα έκαναν καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση. Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου ότι ο Michael Jackson ήταν ένοχος για παιδική κακοποίηση».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης