Νάιτζελ Φάρατζ: Προκλητικός για την δολοφονία της Τζο Κοξ

Νάιτζελ Φάρατζ: Προκλητικός για την δολοφονία της Τζο Κοξ

Ενώ όλα τα βλέμματα στην Βρετανία είναι στραμμένα στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου για το Brexit, ο επικεφαλής του εθνικιστικού Ukip, Νάιτζελ Φάρατζ, έκανε προκλητικές δηλώσεις για την δολοφονία της Τζο Κοξ

Νάιτζελ Φάρατζ: Προκλητικός για την δολοφονία της Τζο Κοξ
Η Βρετανία αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη δεν έχει ακόμα συνέλθει από την δολοφονία της μαχητικής βουλευτού των Εργατικών και υπέρμαχο της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Τζο Κοξ. 

Σε μια τέτοια χρονική στιγμή εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ιδιαίτερα προκλητικός ο ευρωφοβικός και επικεφαλής του εθνικιστικού Ukip, Νάιτζελ Φάρατζ, φτάνοντας στο σημείο να ισχυριστεί ότι ο ίδιος είναι «θύμα πολιτικού μίσους» στην Βρετανία.

Σε συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή Peston on Sunday ο επικεφαλής του ευρωφοβικού Ukip ανέφερε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο θύμα του μίσους στην πολιτική ζωή από τον ίδιο. «Σε αυτή τη χώρα όποιος τα βάζει με το σύστημα στοχοποιείται
», δήλωσε ο Νάιτζελ Φάρατζ.

Κλείσιμο


Ο Νάιτζελ Φάρατζ παραδέχθηκε ότι η δολοφονία της βουλευτή του κόμματος των Εργατικών Τζο Κοξ θα μπορούσε να επηρεάσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου και να πλήξει την εκστρατεία του υπέρ του Brexit.

Όσο για την δολοφονία της βουλευτού των Εργατικών, Τζο Κοξ, δήλωσε: «Οι πράξεις ενός ανθρώπου με σοβαρά ψυχολογικά θέματα δεν θα έπρεπε να επηρεάσουν την εκστρατεία. Πιστεύω ότι πριν από την τρομερή τραγωδία με την Τζο Κοξ το Brexit είχε το προβάδισμα και τη δυναμική. Δεν ξέρω τι θα συμβεί τις επόμενες τέσσερις ημέρες. Είναι δύσκολο να κάνω μια πρόβλεψη. Όσοι είναι κατασταλαγμένοι υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ δεν πρόκειται να αλλάξουν γνώμη».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης