Ο Μπέζος της Amazon έβγαλε 6 δισ. δολάρια σε 20 λεπτά!

Ο Μπέζος της Amazon έβγαλε 6 δισ. δολάρια σε 20 λεπτά!

Όπως επισημαίνουν αμερικανικά ΜΜΕ, κατάφερε να βάλει στον κουμπαρά του άλλα έξι δισεκατομμύρια δολάρια σε 20 λεπτά της ώρας από την αύξηση της τιμής των μετοχών του

Ο Μπέζος της Amazon έβγαλε 6 δισ. δολάρια σε 20 λεπτά!
Έβγαλε έξι δισεκατομμύρια δολάρια μέσα σε 20 λεπτά.  
 
Ο λόγος για τον ιδρυτή της εταιρείας «Amazon», Τζεφ Μπέζος, ο οποίος κάνει μία ολόκληρη περιουσία χωρίς να κουνήσει το μικρό του δακτυλάκι .....
 
Σε είκοσι λεπτά της ώρας, οι μετοχές του αυξήθηκαν και τον έκαναν πλουσιότερο. Χτες, όπως επισημαίνουν αμερικανικά ΜΜΕ, ο CEO και ιδρυτής της εταιρείας «Amazon»  κατάφερε να βάλει στον κουμπαρά του άλλα έξι δισεκατομμύρια δολάρια σε 20 λεπτά της ώρας!
 
Κλείσιμο
Ο Μπέζος ο οποίος κατέχει 82,9 εκατομμύρια μετοχές της Amazon κατάφερε λόγω της αύξησης των μετοχών κατά 10% να αυξήσει την προσωπική του περιουσία μέσα σε λιγότερη από μισή ώρα κατά έξι δισεκατομμύρια δολάρια.


   
Αν και ο Μπιλ Γκέιτς ήταν για 22η φορά στην κορυφή της λίστας με την περιουσία του να ανέρχεται σε 76 δισεκατομμύρια δολάρια, η πιο εντυπωσιακή άνοδος της λίστας ήταν ο CEO της Αmazon,  o οποίος αναδείχθηκε ως ο πιο κερδισμένος της περασμένης χρονιάς προσθέτοντας το επιβλητικό ποσό των 16,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο λογαριασμό του.
 
Φέτος, ο 52χρονος εκτοξεύτηκε στην πέμπτη θέση της λίστας από την 11η που είχε καταλάβει το 2014 με περιουσία που ξεπερνά τα 45 δισεκατομμύρια δολάρια.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Τζεφ Μπέζος δημιούργησε την Amazon στο γκαράζ του σπιτιού του, εκεί όπου άνοιξε την ένα ηλεκτρονικό κατάσταση. Το ονόμασε Amazon και μέχρι το 1999 η προσωπική του περιουσία εκτοξεύτηκε στα 10 δισεκατομμύρια δολάρια. Σήμερα η συνολική του περιουσία ξεπερνά τα 45,2 δισεκατομμύρια δολάρια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης