Απίστευτο βίντεο: Δείτε τι γίνεται όταν ένα αυτοκίνητο τρακάρει με... κάρο

Απίστευτο βίντεο: Δείτε τι γίνεται όταν ένα αυτοκίνητο τρακάρει με... κάρο

Ένα κάρο που βρέθηκε στο... αντίθετο ρεύμα συγκρούεται με αυτοκίνητο σε ένα από τα πιο παράξενα ατυχήματα που έχουν καταγραφεί ποτέ

Απίστευτο βίντεο: Δείτε τι γίνεται όταν ένα αυτοκίνητο τρακάρει με... κάρο
Μπορεί σ' εμάς να αποτελεί μια παλιά εικόνα του παρελθόντος (ποιός ξέρει, ίσως και του μέλλοντος) όμως σε χώρες του πρώην Υπαρκτού Σοσιαλισμού (και νυν ανύπαρκτου καπιταλισμού...), το κάρο ήταν και παραμένει ένα βασικό στοιχείο της οδικής πραγματικότητας και των μεταφορών.

Όμως όπως φαίνεται και από το βίντεο που έχει καταγραφεί από κάμερα σε αυτοκίνητο στην Ουκρανία, η σχέση ανάμεσα στο κάρο και το αυτοκίνητο παραμένει μάλλον προβληματική, πολύ δε περισσότερο όταν το ένα μόλις άλογο της άμαξας αποφασίσει να κάνει του κεφαλιού του και να τα βάλει με τα πολλά... άλογα του αυτοκινήτου.

Όπως βλέπουμε από τις εικόνες, το άλογο αποφάσισε να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο έκανε ότι μπορούσε να σώσει την κατάσταση. Η σύγκρουση πάντως ήταν αρκετά σφοδρή έτσι ώστε να πεταχτούν πάνω από το κάρο οι επιβάτες του οι οποίοι πάντως, όπως μαθαίνουμε, δεν έπαθαν τίποτα. 

Κλείσιμο
Το άλογο πάντως, τρομαγμένο από όσα είχαν συμβεί, προσπάθησε να συνεχίσει να σέρνει το κάρο, χωρίς πάντως να τα καταφέρει. Ευτυχώς για το ζώο ούτε και αυτό τραυματίστηκε από αυτό το παράξενο τροχαίο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης