Ο Τραμπ πήγε εκκλησία και... τα άκουσε από την γυναίκα - ιερέα

Ο Τραμπ πήγε εκκλησία και... τα άκουσε από την γυναίκα - ιερέα

Ο Ιησούς ήρθε στη Γη για όσους έχουν πραγματική ανάγκη, όπως είναι οι σύροι πρόσφυγες και οι μεξικανοί μετανάστες, είπε η αιδεσιμότατη, αναφερόμενη στην στάση του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών που έχει καταφερθεί επανηλειμμένως κατά αυτών

Ο Τραμπ πήγε εκκλησία και... τα άκουσε από την γυναίκα - ιερέα
Να πάει στην εκκλησία ως καλός Χριστιανός και καλός υποψήφιος, αποφάσισε ο Ντόναλντ Τραμπ, που βρέθηκε όμως να τα... ακούει από την γυναίκα ιερέα που τελούσε την λειτουργία στην συγκεκριμένη εκκλησία της Αϊόβα. 

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις ΗΠΑ θέλησε να απευθυνθεί στο θρησκευόμενο σε μεγάλο ποσοστό εκλογικό σώμα της πολιτείας από όπου ξεκινά η εκλογική μάχη με τους συνυποψηφίους του στο κόμμα και παραβρέθηκε την Κυριακή στην λειτουργία της πρεσβυτεριανής εκκλησίας. Κατά το κήρυγμά της όμως, η αιδεσιμότατη Πάμελα Σατούρνια, φάνηκε να τον επιπλήττει για θέσεις που έχει επανειλημμένως εκφράσει: «Ο Ιησούς μας διδάσκει σήμερα πως ήρθε για εκείνους που είναι έξω από την εκκλησία», είπε και συνέχισε μεταδίδοντας μηνύματα για το πώς πρέπει να υποδεχόμαστε και να αποδεχόμαστε τους ανθρώπους αυτούς.

«Αυτοί που δεν βρίσκουν αγάπη, που είναι θύματα διακρίσεων, οι πιο ξεχασμένοι στην κοινωνία μας και στον κόσμο μας», μας έχουν περισσότερο ανάγκη, συνέχισε και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στους «Σύρους πρόσφυγες και τους Μεξικανούς μετανάστες», δύο ομάδες που έχουν μπει στο στόχαστρο του Τραμπ πολλάκις κατά την διάρκεια της εκστρατείας του. 

Κλείσιμο
«Δεν ξέρω αν το είπε για 'μενα, ίσως» παραδέχθηκε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους αμέσως μετά. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης