Συγκλονιστικό βίντεο: Δείτε τις στιγμές της σύλληψης του Ελ Τσάπο από τις μεξικανικές ειδικές δυνάμεις

Συγκλονιστικό βίντεο: Δείτε τις στιγμές της σύλληψης του Ελ Τσάπο από τις μεξικανικές ειδικές δυνάμεις

Ένα βίντεο που δόθηκε πριν λίγες ώρες στην δημοσιότητα από κανάλι του Μεξικό και προέρχεται από κάμερα πάνω σε άνδρα των ειδικών δυνάμεων δείχνει τις συγκλονιστικές στιγμές της επέμβασης στο κρησφύγετο του Ελ Τσάπο 

Συγκλονιστικό βίντεο: Δείτε τις στιγμές της σύλληψης του Ελ  Τσάπο από τις μεξικανικές ειδικές δυνάμεις
Η σύλληψη του Μεξικανού βαρώνου της κοκαΐνης «Ελ Τσάπο» έγινε την Παρασκευή μετά από μάχη που έδωσαν ειδικές δυνάμεις του μεξικανικού στρατού και μέλη της συμμορίας της Σιναλόα, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να τραυματιστεί ένας στρατιώτης, να σκοτωθούν πέντε ύποπτοι και να συλληφθούν άλλοι έξι.

Σήμερα, τρεις ημέρες μετά, δόθηκε στην δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό βίντεο από την διάρκεια αυτής της επιχείρησης, στην οποία φαίνονται οι προσπάθειες των ειδικών δυνάμεων και ακούγονται καθαρά οι πυροβολισμοί από τα  μέλη της συμμορίας. Το βίντεο καταγράφηκε από κάμερα που βρισκόταν πάνω σε έναν από τους άνδρες που συμμετείχαν στην επιχείρηση και ήρθε στην επιφάνεια μέσα από έναν τηλεοπτικό σταθμό του Μεξικό.

Μετά την σύλληψή του, οι μεξικανικές αρχές αξιολογούν τα στοιχεία που προκύπτουν, ώστε να «ξεσκεπάσουν» εξ ολοκλήρου το κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών. Ενώ κάθε άλλο παρά σύντομη θα είναι η διαδικασία έκδοσης του Μεξικανού βαρώνου της κοκαΐνης, Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκούζμαν στις αρχές των ΗΠΑ, όπως δήλωσε αξιωματούχος της τοπικής κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης