Άγριος καβγάς με μπουνιές, κλωτσιές ακόμα και μαχαιρώματα ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής σε ντισκοτέκ στη βόρεια Γαλλία.
Όπως μεταδίδουν γαλλικά ΜΜΕ ο καβγάς ξέσπασε όταν ο νεαρός ράπερ Jul φώναξε από μικροφώνου το σύνθημα «Ζήτω η Μασσαλία» συνοδεύοντας τη φράση του και με μια άσεμνη χειρονομία.
Στο άκουσμα της φράσης αυτής θεατές όρμησαν στη σκηνή και οι σκηνές που ακολούθησαν δεν περιγράφονται. Μπουνιές και κλωτσιές εκτοξεύονταν από παντου τόσο πάνω όσο και κάτω από τη σκηνή.
Σύμφωνα με την εισαγγελία, μάλιστα, ο μάνατζερ του ράπερ τραυματίστηκε από μαχαίρι ενώ επίθεση με γροθιές δέχθηκαν και γυναίκες που βρίσκονταν στη ντισκοτέκ.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.