ΗΠΑ: Τρεις άντρες βίασαν και σκότωσαν την έγκυο γυναίκα ενός πάστορα

ΗΠΑ: Τρεις άντρες βίασαν και σκότωσαν την έγκυο γυναίκα ενός πάστορα

Οι τρεις είχαν μπει στο σπίτι του ζευγαριού, επιτέθηκαν και βίασαν την γυναίκα του πάστορα, ενώ φεύγοντας ένας εξ αυτών την πυροβόλησε στο κεφάλι και την σκότωσαν για να μην αφήσουν στοιχεία

ΗΠΑ: Τρεις άντρες βίασαν και σκότωσαν την έγκυο γυναίκα ενός πάστορα
Ένα από τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα των τελευταίων μηνών στην Αμερική, εξιχνιάστηκε σήμερα, καθώς αναγνωρίσθηκαν και συνελήφθησαν οι τρεις άνδρες οι οποίοι στις 10 Νοεμβρίου είχαν μπει στο σπίτι ενός ζευγαριού, είχαν επιτεθεί και βιάσει την γυναίκα και φεύγοντας την είχαν σκοτώσει πυροβολώντας της. Το περιστατικό είχε σοκάρει ακόμα περισσότερο την κοινή γνώμη της Ινδιανάπολης στην οποία ζούσε το ζευγάρι, καθώς η γυναίκα ήταν έγκυος ενό ο σύζυγός της ήταν ο πάστορας της εκκλησίας της περιοχής τους.

Οι τρεις συλληφθέντες, οι οποίοι κατηγορούνται και για πολλές ακόμα πράξεις, είχαν καταφέρει να μπουν στο σπίτι όπου η Αμάντα Μπλάκμπερν είχε αφήσει χωρίς να κλειδώσει, περιμένοντας τον σύζυγό της Ντέιβι να επιστρέψει από το γυμναστήριο. Οι δύο από αυτούς έκλεψαν ότι βρήκαν μπροστά τους, ενώ ο τρίτος αφού την βίασε την πυροβόλησε στο κεφάλι, αφήνοντάς την νεκρή.

Ο 18χρονος δράστης της δολοφονίας, κατηγορείται για μία σειρά από εγκλήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ λόγω και του γεγονότος ότι η γυναίκα ήταν έγκυος, επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την θέση του. Η Αμάντα ήταν στην 13 εβδομάδα της κύησης όταν έγινε το περιστατικό. 

Κλείσιμο
Η είδηση του θανάτου της Αμάντα -και κυρίως του τρόπου με τον οποίο πέθανε- σόκαρε τους κατοίκους της περιοχής, όμως ο σύζυγός της δηλώνει ότι είναι αποφασισμένος να μην ζήσει στο μίσος για τους δράστες. «Αν αποφασίζεις τα αισθήματα να σε οδηγούν, είναι η καλύτερη συνταγή για μία ζωή χωρίς ελπίδα» λέει ο ίδιος. Πάντως οι γνωστοί και οι γείτονες, λιγότερο αποστασιοποιημένοι από τον πάστορα, δηλώνουν ότι θα ήθελαν να δούν τον ληστή και βιαστή να εκτελείται, και τους συνεργούς του να τιμωρούνται παραδειγματικά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης