Τουρκία: Νεκρός 17χρονος σε συγκρούσεις του στρατού με το PKK

Τουρκία: Νεκρός 17χρονος σε συγκρούσεις του στρατού με το PKK

Nεαροί, ανάμεσά τους και το θύμα, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και φέρονται ότι ανήκαν στη νεολαία του PKK, άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών

Τουρκία: Νεκρός 17χρονος σε συγκρούσεις του στρατού με το PKK
Ένας 17χρονος σκοτώθηκε στην Κωνσταντινούπολη κατά τη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ ομάδας προσκείμενης στο Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PΚΚ) και αστυνομικών δυνάμεων.
Οι συγκρούσεις, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, ξέσπασαν αργά το βράδυ της Τρίτης.  Περίπου 20 άτομα επιχείρησαν να διαδηλώσουν, παρά την απαγόρευση, στη συνοικία Εσενλέρ, στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

Το πρακτορείο Anadolu ισχυρίζεται πως οι νεαροί, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και φέρονται ότι ανήκαν στη νεολαία του PKK, άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών. Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, οι νεαροί είχαν μαζί τους και βόμβες μολότοφ.

Νεκρός έπεσε ένας 17χρονος, ωστόσο οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες τόσο για την ταυτότητά του -αναφέρεται ως Φ.Ε.-, όσο και για τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τέσσερις νεαροί συνελήφθησαν από την αστυνομία, ενώ οι υπόλοιποι διέφυγαν. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι αστυνομικοί βρήκαν στην περιοχή των επεισοδίων και μια βόμβα την οποία και εξουδετέρωσαν. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης