Βίντεο: Δείτε τον γάμο «ορκισμένης παρθένας» με τον Ιησού Χριστό

Βίντεο: Δείτε τον γάμο «ορκισμένης παρθένας» με τον Ιησού Χριστό

Σε καθεδρικό ναό, στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, η 38χρονη καθηγήτρια γυμνασίου, Jessica Hayes έκανε τον γάμο της με τον... Ιησού Χριστό!

Βίντεο: Δείτε τον γάμο «ορκισμένης παρθένας» με τον Ιησού Χριστό
Το περασμένο Σαββατοκύριακο στον καθεδρικό ναό του Fort Wayne, στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, η 38χρονη Jessica Hayes φόρεσε το μακρύ λευκό νυφικό της και έδωσε όρκους αιώνιας πίστης στον «σύζυγό» της, ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Αυτός ο γάμος, που έγινε με την παρουσία εκατοντάδων πιστών στον καθολικό ναό, είχε μία διαφορά από τους γάμους που μέχρι τώρα γνωρίζουμε, καθώς η νύφη επέλεξε να παντρευτεί με τον Ιησού Χριστό.



Κλείσιμο
Η 38χρονη καθηγήτρια γυμνασίου είναι μία από τις 230 «ορκισμένες παρθένες» στις ΗΠΑ, που είναι αφοσιωμένες στην Εκκλησία και έχουν ορκιστεί να μην κάνουν ποτέ σεξ, ούτε να παντρευτούν. Οι «ορκισμένες παρθένες» μοιάζουν με τις καλόγριες, αλλά δεν κατοικούν σε μοναστήρια, δεν έχουν την υποχρέωση να κάνουν κάτι συγκεκριμένο για την Καθολική Εκκλησία, όμως, οι περισσότερες προσφέρουν εθελοντική εργασία στις τοπικές εκκλησίες.



Η Jessica Hayes είναι καθηγήτρια Θεολογίας στο γυμνάσιο του Fort Wayne και δήλωσε ότι αποφάσισε να γίνει «ορκισμένη παρθένα» μετά από πολλά χρόνια προσευχής και «εξερεύνησης» της ψυχής της. Η ίδια ανέφερε ότι η ζωή της θα εξακολουθεί να είναι φυσιολογική και μετά τον γάμο της με τον Ιησού, αλλά τώρα έχει κάνει μια δημόσια δέσμευση και θα ζήσει από εδώ και στο εξής σύμφωνα με αυτή. Η Hayes τόνισε, ότι, όπως κάθε νύφη είχε αγωνία για να επιλέξει το κατάλληλο νυφικό και τελικά φόρεσε ένα μακρύ και συντηρητικό λευκό φόρεμα που κάλυπτε τους ώμους της, όπως θα έκανε κάθε σωστή «ορκισμένη παρθένα».



Ο επίσκοπος Kevin Rhoades, που τέλεσε το μυστήριο, δήλωσε: «Φαίνεται σωστό η Jessica να αφιερώνει τον εαυτό της στον Ιησού ολοκληρωτικά. Έχει αφιερωθεί σε μία ζωή παρθενίας».








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης