«Πουτινόκιο»: Η Bild χαρακτήρισε ψεύτη τον Πούτιν και τον μετέτρεψε σε... Πινόκιο!
Ο Ρώσος πρόεδρος σε συνέντευξή του σε γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να βρεθεί λύση στην Ουκρανία επικρίνοντας την κυβέρνηση της Ουκρανίας για τη χρήση βίας αντί του διαλόγου
Με τον Πινόκιο παρομοίασε τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου,Βλαντιμίρ Πούτιν, η γερμανική εφημερίδα "Bild" σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του σε γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό.
Σε συνέντευξη του στο γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό "ARD", ο Βλαντιμίρ Πούτιν άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να βρεθεί λύση στην Ουκρανία επικρίνοντας παράλληλα την κυβέρνηση της Ουκρανίας για τη χρήση βίας αντί του διαλόγου. "Ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου λέει ψέμματα στον κόσμο", υποστηρίζει η γερμανική εφημερίδα στην ιστοσελίδα της απεικονίζοντας τον Πούτιν με μία τεράστια μύτη.
Τουλάχιστον 5 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε χτες στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ο Ρώσος πρόεδρος. Κατά τη διάρκεια της 30λεπτης συνέντευξης, ο Πούτιν υπερασπίστηκε την προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία και τόνισε πως ήταν νόμιμη βάσει του διεθνούς δικαίου και των δημοκρατικών θεσμών, καθώς το περιφερειακό κοινοβούλιο όσο και οι πολίτες ψήφισαν "ναι" στο σχετικό δημοψήφισμα.
Ο Ρώσος πρόεδρος παραδέχθηκε τέλος, ότι τα ρωσικά στρατεύματα αναπτύχθηκαν στα σύνορα Ουκρανίας- Ρωσίας για να αποτρέψουν την αιματοχυσία ενώ εξέφρασε την έκπληξή του από την αντίδραση στη Δύση.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους