Πακιστάν: Τέσσερις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από διπλή έκρηξη στο Καράτσι
Οι δύο εκρήξεις σημειώθηκαν με διαφορά τεσσάρων λεπτών - Πληροφορίες αναφέρουν ότι σημειώθηκαν κοντά σε ξενοδοχείο
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και δεκαοχτώ τραυματίες είναι ο απολογισμός δύο εκρήξεων που σημειώθηκαν με διαφορά τεσσάρων λεπτών στην πόλη Καράτσι, του Πακιστάν.
Και οι δύο εκρήξεις ήταν σφοδρότατες με αποτέλεσμα να γίνουν αντιλήπτες από απόσταση 15-20 χιλιομέτρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι εκρήξεις σημειώθηκαν κοντά σε ξενοδοχείο με άλλους αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο για ένα εστιατόριο κοντά στο σημείο.
Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για αυτή τη διπλή βομβιστική επίθεση.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.