ΗΠΑ: Νταντά βίασε 13χρονο - Του είπε «δέξου το σαν άνδρας» όταν αντιστάθηκε

ΗΠΑ: Νταντά βίασε 13χρονο - Του είπε «δέξου το σαν άνδρας» όταν αντιστάθηκε

Σύμφωνα με τον 13χρονο η 41χρονη τον βίασε στο κρεβάτι του γιου της ενώ αυτός κοιμόταν

dada-ipa
Στην απαγγελία της κατηγορίας του βιασμού ενός 13χρονου αγοριού προχώρησαν οι αρχές στις ΗΠΑ σε βάρος μιας 41χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η Σαρλίν Κόρνεγκι, η οποία ήταν τότε η νταντά του 13χρονου, βίασε τον ανήλικο στο δωμάτιο του παιδιού της ενώ αυτό κοιμόταν!

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2021 αλλα οι κατηγορίες του βιασμού σε βάρος της 41χρονης, η οποία καταζητείται, απαγγέλθηκαν μόλις αυτή την εβδομάδα και αφού είχε προηγηθεί η κατάθεση του ανήλικου σε ειδικό ψυχολόγο τον Μάρτιο του 2022.

Το παιδί περιέγραψε ότι όλα συνέβησαν ενώ βρισκόταν στο σπίτι της 41χρονης στις 11 Ιουλίου 2021 όταν τον διέταξε να φορέσει στηθόδεσμο, φόρεμα και τακούνια αφού έκανε μπάνιο.

Σύμφωνα με τον 13χρονο στη συνέχεια η νταντά τον έγδυσε και έκανε σεξ μαζί του στο δωμάτιο του γιου της ενώ αυτός κοιμόταν. Κατά την περιγραφή η 41χρονη έβαλε λιπαντικό στο πέος του και του έκανε στοματικό έρωτα.

Στην ίδια κατάθεση το μικρό αγόρι είχε αναφέρει πως όταν ζήτησε από την Κόρνεγκι να σταματήσει αυτή όχι μόνο δεν το έκανε αλλά του είπε «σκάσε και δέξου το σαν άνδρας».

Κλείσιμο
Η 41χρονη, σύμφωνα με τον 13χρονο, αφού ολοκλήρωσε τις αρρωστημένες πράξεις της απείλησε το αγόρι ότι θα το ευνουχίσει αν έλεγε σε οποιονδήποτε τι είχε συμβεί.

Το αγόρι, όμως, αψήφησε τις απειλές και εξομολογήθηκε στον πατέρα του τι είχε βιώσει. Όταν ο πατέρας του 13χρονου άκουσε όσα του καταμαρτύρησε «δεν μπορούσε να το πιστέψει» αλλά πείστηκε όταν το παιδί έδωσε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με την New York Post η 41χρονη την περίοδο του βιασμού είχε καταδικαστεί για κατοχή μεθαμφεταμίνης ενώ στο ποινικό της μητρώο είχε κατηγορίες για κλοπές και απάτες.

Ειδήσεις σήμερα:

Ισχυρή έκρηξη στο Νέο Ηράκλειο - Καταστράφηκε καφετέρια, ζημιές και σε οχήματα (βίντεο)

Απίστευτο ξύλο και οριστική διακοπή στον αγώνα Ρεάλ-Παρτιζάν για την Ευρωλίγκα - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Αποχώρησε η Εύη, «πόλεμος» για τα μάτια του Βασάλου - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης