Την μεγάλη νίκη - πρόκριση του Ολυμπιακού με 1-2 επί της Άρσεναλ στους 16 του Europa League στο Λονδίνο πανηγύρισε και ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος.
Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης μετά τον αγώνα μαζί με τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και άλλους παράγοντες της ομάδας στο γνωστό ελληνικό μαγαζί του Λονδίνου «The Elysée».
Εκεί ο Αντώνης Ρέμος πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε το τραγούδι - σύμβολο του Γιάννη Πάριου για τον Πειραιά, «Η θάλασσα του Πειραιά».
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.