Την ευκαιρία να δείξει τις χορευτικές του ικανότητες - αλλά και ένα δείγμα της ελληνικής μουσικής - στο Παρίσι βρήκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κατά την πρόσφατη επίσκεψη των Μιλγουόκι Μπάκς στη γαλλική πρωτεύουσα.
Ο αδερφός του Γιάννη Αντετοκούνμποσυναντήθηκε με τον Γάλλο χορευτή Σαλίφ Γκουέιγ, ο οποίος είναι διάσημος στη χώρα του, και του ζήτησε τις συμβουλές του στον χορό προκειμένου να βελτιώσει τις επιδόσεις του στα αποδυτήρια των Μιλγουόκι Μπακς.
Όπως εξήγησε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει αναλάβει να «ανεβάζει ρυθμούς» στα αποδυτήρια της ομάδας του.
Αφού, λοιπόν, ο Γάλλος χορευτής έδειξε τις δικές του ικανότητες και τη δική του χορογραφία, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο του έδειξε μερικές φιγούρες από το πιο διάσημο ζεϊμπέκικο στην Ελλάδα.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.