Μουντιάλ: Δικαίωση για Γκερέρο, ο οποίος θα αγωνιστεί με το Περού στο Παγκόσμιο Κύπελλο
Το CAS αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά την ποινή του Πάολο Γκερέρο, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός σε χρήση κοκκαΐνης και ο αρχηγός θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Περού στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ο αρχηγός του Περού, Πάολο Γκερέρο είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό 14 μηνών από κάθε αθλητική δραστηριότητα καθώς στο αίμα του είχε ανιχνευτεί κοκαΐνη, μετά από αφέψημα που φέρεται να είχε πιει, το οποίο περιείχε την απαγορευμένη ουσία.
Ο Γκερέρο κινήθηκε νομικά για να αποδείξει την αθωότητά του με συναδέλφους του να στέκονται στο πλευρό του Περουβιανού άσου.
Τελικά το CAS μετά από εξέταση του θέματος, αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά την τιμωρία του Γκερέρο, κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Περού για την τελική φάση του Μουντιάλ που ξεκινάει σε δύο βδομάδες στα γήπεδα της Ρωσίας.
Η ποινή του Γκερέρο θα συνεχίσει να ισχύει αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την Εθνική του Περού στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.