Σοκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Εισβολή ληστή στον «πύργο» του Γουέιν Ρούνεϊ

Σοκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Εισβολή ληστή στον «πύργο» του Γουέιν Ρούνεϊ

Δείτε εικόνες από την κατοικία του διάσημου αστέρα των «κόκκινων διαβόλων» - Η σύζυγος και τα τρία παιδιά του βρίσκονταν εκτός

Σοκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Εισβολή ληστή στον «πύργο» του Γουέιν Ρούνεϊ
Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο Γουέιν Ρούνεϊ και η οικογένειά του, μετά την εισβολή ληστή στην έπαυλη που διατηρεί. Το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε μυστικό, καθώς τόσο η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων», όσο και ο τεχνικός της ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο, εκδήλωσαν την επιθυμία να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι και να μην πάρει δημοσιότητα το θέμα, ώστε να επηρεαστεί το λιγότερο δυνατό ο διεθνής Άγγλος επιθετικός.

Όπως ανακοινώθηκε λίγα 24ωρα μετά, η αστυνομία προσώρησε στη σύλληψη ενός 24χρονου, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για την εισβολή στον «πύργο» αξίας έξι εκατ. λιρών του διάσημου ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο άνθρωπος που συνελήφθη την Τετάρτη (10/8) μένει στο Σκάλμπορο, αλλά η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα υπόλοιπα στοιχεία του.

Κλείσιμο


Η εισβολή πραγματοποιήθηκε την ώρα που ο Ρούνεϊ αγωνιζόταν με τη φανέλα της ομάδας.Τόσο η σύζυγός του, Κολέεν, όσο και τα παιδιά του, Κάι, Κλάι και Κιτ, βρίσκονταν στο γήπεδο. Η αστυνομία επενέβη στο σημείο, καθώς ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός του σπιτιού. Η έρευνα στην περιοχή δεν κατέστη δυνατό να δώσει αποτελέσματα, ωστόσο αξιοποιήθηκε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της έπαυλης, αλλά και τις κάμερες των διπλανών κατοικιών.

Δείτε εικόνες από το σπίτι του Γουέιν Ρούνεϊ, το οποίο παραβιάστηκε...








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης