ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρέσπο

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρέσπο

Ο 29χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους ασπρόμαυρους – Πέρσι αγωνίστηκε σε Άστον Βίλα και Ράγιο Βαγιεκάνο

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρέσπο
Μία ακόμη μεταγραφή, την 5η συνολικά στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, καθώς επισημοποίησε την απόκτηση του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Ο 29άχρονος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Σεβίλλη και έχει αγωνιστεί σε Ιταλία, Αγγλία για να καταλήξει στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ με τον οποίο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο όπως ανακοίνωσε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Ποιος είναι ο Κρέσπο
Κλείσιμο
Γέννημα θρέμμα  Ανδαλουσιάνος, ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 1987 στην πόλη Λόρα Ντελ Ρίο, 57 χιλιόμετρα μακριά από την Σεβίλλη. Είναι προϊόν των Τμημάτων Υποδομής του Συλλόγου, με την φανέλα του οποίου έκανε και τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Έπαιξε για δύο χρόνια στην Β’ ομάδα της Σεβίλλης, ενώ το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα το πραγματοποίησε τον Δεκέμβριο του 2005 σε ένα παιχνίδι κόντρα στην Χετάφε. Τον Αύγουστο του 2007 μπήκε πιο δυναμικά στο ροτέσιον της ομάδας και πήρε συμμετοχές στον ρόλο του αριστερού οπισθοφύλακα. Το 2009 παραχωρήθηκε δανεικός στην Ράσινγκ Σανταντέρ και την αμέσως επόμενη σεζόν έμεινε ελεύθερος και άφησε την πατρίδα του για να φορέσει την φανέλα της Πάντοβα, με την οποία πραγματοποίησε την πιο γεμάτη σεζόν της καριέρας του συμπληρώνοντας 43 συμμετοχές.

Η ομάδα του έφτασε μέχρι τον τελικό των Play Offs ανόδου, όπου και ηττήθηκε από την Νοβάρα, αλλά ο Σεβιγιάνος μπακ είχε πάρει ήδη το εισιτήριο για την Serie A.

H Μπολόνια έσπευσε να τον αποκτήσει και ο Κρέσπο έπαιξε 10 παιχνίδια με την νέα του ομάδα, πριν αναχωρήσει την επόμενη σεζόν με την μορφή δανεισμού για την Ελλάς Βερόνα. Η Βερόνα με τον Ισπανό να αγωνίζεται σε 17 παιχνίδια πήρε την απευθείας άνοδο τερματίζοντας δεύτερη. Μετά από μία σεζόν ακόμα στην Μπολόνια επέστρεψε στην Primera Division για χάρη της Κόρντομπα και πάλι ως δανεικός.

Οι Ισπανοί τον Μάρτιο του 2015 έκαναν δικό τους τον Ανδαλουσιάνο άσο, αλλά δύο μήνες μετά, οι εξαιρετικές του εμφανίσεις τον οδήγησαν στα σαλόνια της Premier League.

Η Άστον Βίλα τον έκανε δικό της πληρώνοντας 500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Μετά από ένα εξάμηνο στην Αγγλία παραχωρήθηκε δανεικός στην Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία ήταν και ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του πριν γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης