Απίστευτη γκάφα της ΕΠΟ και τιμωρία λόγω… Γιάννου

Απίστευτη γκάφα της ΕΠΟ και τιμωρία λόγω… Γιάννου

H FIFA τιμώρησε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την αντικανονική χρησιμοποίηση του Γιάννου στο φιλικό με την Τουρκία – Ο ομογενής επιθετικός είχε αγωνιστεί στις μικρές Εθνικές της Αυστραλίας και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής

Απίστευτη γκάφα της ΕΠΟ και τιμωρία λόγω… Γιάννου
Ο Απόστολος Γιάννου μπορεί εδώ και λίγο καιρό να έχει επιλέξει οριστικά να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της Αυστραλίας, αλλά πρόλαβε να εξελιχθεί σε αρνητικό πρωταγωνιστή μιας υπόθεσης που εξέθεσε ανεπανόρθωτα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα ο πρώην επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος μεταγράφηκε σε ομάδα της Κίνας, στις 17 Νοεμβρίου είχε αγωνιστεί στο φιλικό κόντρα στην Τουρκία, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν είχε το δικαίωμα!

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα ο Γιάννου είχε συμμετάσχει σε αγώνα της Εθνικής ομάδας Νέων της Αυστραλίας και έτσι είχε ‘κατοχυρωθεί’ στα «καγκουρό» με την FIFA να επιβάλει τιμωρία στην ΕΠΟ.

«Το ματς κατακυρώνεται στην Τουρκία με 3-0 και η ΕΠΟ τιμωρείται με πρόστιμο 4000 ελβετικών φράγκων από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA. Η τιμωρία αφορά τον Απόστολο Γιάννου που είχε παίξει σε αγώνα Νέων της Αυστραλίας, πριν η Ομοσπονδία της Ελλάδας αιτηθεί απόφαση για αλλαγή του καταστατικού», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Διεθνούς Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης