Μια κούκλα όλο μούσκουλα!

Μια κούκλα όλο μούσκουλα!

Η πρωταθλήτρια της κατηγορίας fitness, Έλλη Ιωσηφίδου, μιλά αποκλειστικά στο protothema.gr

Μια κούκλα όλο μούσκουλα!
Το παραδοσιακό ραντεβού του Νοεμβριου της WABBA-ΠΕΣΔ -αγώνες bodybuilding- πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο ξενοδοχείο Νοvotel, με τη συμμετοχή πολλών αθλητών.

Οι αγώνες bodybuilding τράβηξαν, όπως ήταν αναμενόμενο, το ενδιαφέρον όλων εκείνων που ήθελαν να δουν και να θαυμάσουν από κοντά καλογυμνασμένα και γραμμωμένα κορμιά πάνω στην πασαρέλα.

Πολλά και γνώριμα ονόματα, παλιοί και νέοι αθλητές και υποστηρικτές του αγώνα, ήταν παρόντες για να απολαύσουν το θέαμα από πλειάδα αθλητών.
Κλείσιμο

Οι προκριματικοί ξεκίνησαν το πρωινό της Κυριακής, με περισσότερο κόσμο απ' οτι συνήθως και με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, ειδικά στις κατηγορίες fitness, bodyfitness και μεσαίας bodybuilding. Από το πρωί κιόλας ξεχώρισαν τα ονόματα που θα κυριαρχούσαν στον τελικό και ήταν φανερό ότι η μάχη σε ορισμένες κατηγορίες θα ήταν... βαρβάτη.

To μεγαλύτερο χειροκρότημα μεταξύ των γυναικών που διαγωνίστηκαν το εισέπραξε η Έλλη Ιωσηφίδου, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά και την πρώτη θέση στην κατηγορία fitness.

Η Έλλη Ιωσηφίδου, γνωστή personal trainer και αρθρογράφος σε θέματα γυμναστικής στο protothema.gr, ύστερα από πολύμηνη σκληρή προπόνηση και αυστηρό διαιτολόγιο, κατάφερε να κερδίσει.

«Τώρα ετοιμάζομαι για τη Γερμανία. Θα ξεκουραστώ λίγο και μετά θα ξεκινήσω και πάλι τις προπονήσεις» είπε στο protothema.gr. Η Έλλη μοιράζει το χρόνο της μεταξύ personal training και γυμναστηρίου, όπου χύνει πολλούς «κουβάδες» ιδρώτα για να διατηρήσει το αξιοζήλευτο σώμα που έχει.

Οι νικητές του αγώνα προκρίνονται για να διαγωνιστούν στο Mr και Mrs Universe, που θα γινει στις 4 Δεκεμβρίου στη Γερμανία




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης