Πρόεδρος Αλ-Χιλάλ: «Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο χάλασε εξαιτίας τιμωρίας»

Πρόεδρος Αλ-Χιλάλ: «Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο χάλασε εξαιτίας τιμωρίας»

Τα χρήματα που θα έπαιρνε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ άγγιζαν τα 2,3 εκατ. εβδομαδιαίως, όμως δεν ήταν αρκετά για να τον πείσουν

cristiano
Ο πρόεδρος της Αλ-Χιλάλ, Μπεν Ναφέλ μίλησε σε μία εκπομπή στο Youtube και τόνισε πως η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έγινε εξαιτίας ενός ban που είχε η ομάδα.

Η αραβική ομάδα κατέθεσε προς το φινάλε των μεταγραφών μία εξωπραγματική προσφορά την οποία απέρριψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως είχε αποκαλύψει το «Athletic».

Τα χρήματα που θα έπαιρνε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ άγγιζαν τα 2,3 εκατ. εβδομαδιαίως, όμως δεν ήταν αρκετά για να τον πείσουν.

Ο πρόεδρος της Αλ-Χιλάλ, Μπεν Ναφέλ έδωσε νέα διάσταση στο θέμα, αφού αποκάλυψε μιλώντας σε μία εκπομπή στο Youtube πως η μεταγραφή δεν ναυάγησε εξαιτίας αρνήσεως του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά επειδή είχε πρόβλημα η ίδια η ομάδα μ' ένα ban και δεν μπορούν να υλοποιήσει την μεταγαφή. Μάλιστα, τόνισε πως ο Πορτογάλος ήταν χαρούμενος με την προοπτική της μεταγραφής αυτής αρχικά.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ναι, διαπραγματευτήκαμε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το πρόβλημα δεν ήταν τα λεφτά ή η συμφωνία. Η Αλ-Χιλάλ ε'ναι ικανή να φέρει μεγάλους αστέρες του ποδοσφαίρου, αλλά η απόφασης του CAS δεν της επέτρεπε να ολοκληρώσει τις μεταγραφές παικτών... Δεν σταματήσαμε τις συνομιλίες με τους παίκτες παρά το ban, αλλά καθυστερήσαμε να μπούμε στο τελευταίο στάδιο των μεταγραφών μέχρι να αρθεί το ban».

Κλείσιμο
Αυτή τη στιγμή η Αλ-Χιλάλ έχει στο ρόστερ της παίκτες, όπως ο Ματέους Περέιρα (η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του πρωταθλήματος της χώρας), ο Λουτσιάνο Βιέτο, ο Μούσα Μαρεγκά, ο Αντρέ Καρίγιο και ο Οντιόν Ιγκάλο.

Πηγή: gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης