Οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν τον Γκάρεθ Μπέιλ, που αποκτήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης με μορφή δανεισμού για την επόμενη σεζόν και ο Ουαλός μεσοεπιθετικός επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια. Στην ομάδα με την οποία βγήκε στον… αφρό, με την εξαιρετική παρουσία του από το 2007 έως το 2013, χάρις την οποία πήρε μεταγραφή στη «βασίλισσα» με ποσό-ρεκόρ (περίπου 100 εκατ. ευρώ) πριν από επτά χρόνια.
Πρόκειται για μια κίνηση που θα ωφελήσει όλες τις πλευρές, αφού οι «spurs» ενισχύονται με έναν εξαιρετικό παίκτη, που θα έχει δυνατότητα να κάνει come back, ενώ η Ρεάλ θα γλιτώσει σημαντικό μέρος ενός ποδοσφαιριστή που δεν υπολογιζόταν από τον Ζινεντίν Ζιντάν.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.