Υπεγράφη το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την επένδυση στο Ελληνικό

Υπεγράφη το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την επένδυση στο Ελληνικό

«Κερδίσαμε το πρώτο στοίχημα» έγραψε στο twitter o πρωθυπουργός

Υπεγράφη το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την επένδυση στο Ελληνικό
Το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την επένδυση στο Ελληνικό υπέγραψαν στο Μέγαρο Μαξίμου οι συναρμόδιοι υπουργοί, παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. 

Το σχέδιο υπέγραψαν οι υπουργοί Περιβάλλοντος, Γιώργος Σταθάκης, Πολιτισμού, Λυδία Κονιόδρου, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος και η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου. 

«Σήμερα κερδίσαμε ένα πρώτο μεγάλο στοίχημα ταχύτητας και αποτελεσματικότητας» έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο κ. Τσίπρας, λέγοντας ότι το ΠΔ «οδηγείται στο ΣτΕ εντός του 2017, όπως ακριβώς προέβλεπε το αρχικό μας πλάνο». 

Κλείσιμο
Ως το σημαντικότερο βήμα για την υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό, χαρακτήρισε την υπογραφή του ΠΔ ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης. Το σχέδιο εισηγήθηκε η Γενική Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας Πέτη Πέρκα, ως πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Διοίκησης για την Αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας.
  
Σύμφωνα με τον κ. Φλαμπουράρη, «ο λόγος βρίσκεται πλέον στο Συμβούλιο της Επικρατείας», καθώς το σχέδιο αποτυπώνει την ολοκλήρωση μιας πολύμηνης προσπάθειας της κυβέρνησης. 







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης