Σπυράκη για εμπλοκή Μαρέβας στα Paradise Papers: «Ξαναζεσταμένο φαγητό»

Σπυράκη για εμπλοκή Μαρέβας στα Paradise Papers: «Ξαναζεσταμένο φαγητό»

«Η εταιρεία διαχειριζόταν ένα επενδυτικό σχήμα και όλα ελέγχονταν από δυο κολοσσούς όπως η JP Morgan και Goldman Sachs. Δεν έχει ξεπλύνει ούτε ένα ευρώ», είπε η εκπρόσωπος της ΝΔ επισημαίνοντας ότι η εταιρεία της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε ζημιά και η δραστηριότητα έκλεισε

Σπυράκη για εμπλοκή Μαρέβας στα Paradise Papers: «Ξαναζεσταμένο φαγητό»
Απάντηση σε όλα όσα αναφέρονται για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και την σύνδεση του ονόματός της με στα Paradise Papers έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη το πρωί της Τετάρτης.

«Είναι το copy paste μιας ιστορίας που έχει δημοσιευθεί ήδη στον Τύπο από το Documento του Κώστα Βαξεβάνη» ανέφερε η κυρία Σπυράκη μιλώντας στον Σκάι.

«Η κυρία Μητσοτάκη, ίδρυσε μια εταιρεία διαχείρισης αμοιβαίου κεφαλαίου στο εξωτερικό καθ’ όλα νόμιμη και την έβαλε στο βιογραφικό της. Η κυρία Μητσοτάκη ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της από το 2006 έως το 2014. Δεν υπάρχει καμία παρανομία. Ήταν καθ’ όλα νόμιμη» υπογράμμισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Η κυρία Σπυράκη έκανε λόγο για «ξαναζεσταμένο φαγητό» και για την ύπαρξη «κέντρο διανομής στο Μαξίμου που δίνει ρεπορτάζ copy paste».

«Είναι καλό πράγμα να ρίχνουμε σκόνη γύρω από όλα τα γεγονότα αλλά η εταιρεία διαχειριζόταν ένα επενδυτικό σχήμα και όλα ελέγχονταν από δυο κολοσσούς όπως η JP Morgan και Goldman Sachs. Δεν έχει ξεπλύνει ούτε ένα ευρώ», είπε ενώ πρόσθεσε ότι η εταιρεία είχε ζημιά και η δραστηριότητα έκλεισε.
Κλείσιμο

Η κυρία Σπυράκη μίλησε για επιμονή κάποιων και σε ειρωνικό ύφος είπε: «Είναι ασυγχώρητο για κάποιους ότι η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε να παντρευτεί τον κύριο Μητσοτάκη και να κάνει μαζί του τρία παιδιά».






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης