Σταϊκούρας: Η ΝΔ θα μειώσει κατά 30% τον ΕΝΦΙΑ

Σταϊκούρας: Η ΝΔ θα μειώσει κατά 30% τον ΕΝΦΙΑ

«Η κυβέρνηση που θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ, στην πράξη τον αύξησε είπε ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ και έκανε λόγο για νέα επιχείρηση παραπλάνησης από την κυβέρνηση»

Σταϊκούρας: Η ΝΔ θα μειώσει κατά 30% τον ΕΝΦΙΑ
Ο τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Σταϊκούρας, εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση ότι επιδιώκει και πάλι να παραπλανήσει τους πολίτες, «υποσχόμενη, με εντελώς πρόχειρο τρόπο, να αλλάξει τον τρόπο φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας, χωρίς τη συνολική μείωσή της».

«Η κυβέρνηση που θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ, στην πράξη τον αύξησε. Η Νέα Δημοκρατία έχει δεσμευθεί - και θα το πράξει - να μειώσει κατά 30% τον ΕΝΦΙΑ για όλους τους Έλληνες, στηρίζοντας πρωτίστως τους οικονομικά ασθενέστερους» αναφέρει.

Αναλυτικά, η δήλωση του τομεάρχη Οικονομικών της ΝΔ αναφέρει:

«Η Κυβέρνηση που θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ, στην πράξη τον αύξησε.
Κλείσιμο
 
Σήμερα επιδιώκει και πάλι να παραπλανήσει τους πολίτες, υποσχόμενη, με εντελώς πρόχειρο τρόπο, να αλλάξει τον τρόπο φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας, χωρίς την συνολική μείωσή της.
 
Η Νέα Δημοκρατία έχει δεσμευθεί - και θα το πράξει - να μειώσει κατά 30% τον ΕΝΦΙΑ για όλους τους Έλληνες, στηρίζοντας πρωτίστως τους οικονομικά ασθενέστερους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης